Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | River Plate a pierdut El SuperClasico, dar s-a calificat în finala Libertadores

Ion Alexandru

Actualizat 23/10/2019 la 09:54 GMT+3

River Plate s-a calificat în finala Cupei Libertadores, după ce a pierdut meciul retur cu marea rivală Boca Juniors, cu 0-1. River Plate a obținut calificarea cu scorul general de 2-1.

River-Plate-Spieler bejubeln Finaleinzug

Credit imagine: SID

River a câștigat cinci din ultimele șapte meciuri în fața celor de Boca Juniors. Stadionul Bombonera a fost scena unei noi întâlniri superbe!

Cea mai dulce înfrângere

River nu pierduse de doi ani un meci împotriva marii rivale Boca Juniors, dar la returul de pe Bombonera calificarea era mai importantă.
După victoria din tur, scor 2-0, pe teren propriu, River Plate a traversat orașul Buenos Aires pentru returul de foc din semifinala Libertadores, echivalentul sud american al Champions League. Atmosfera a fost extraordinară.
Boca Juniors a deschis scorul prin venezueleanul Hurtado, în minutul 80, însă reușita atacantului de 19 ani nu a fost suficientă. Gazdele, pentru care Carlos Tevez a fost integralist, iar Daniele De Rossi rezervă, au părăsit competiția, după 1-2, la general.
Succesul lui Rivder a fost sărbătorit de mii de fani la stadionul propriu, El Monumental. Jucătorii au venit după merci pentru a fi alături de suporteri.
În finala din Cupa Libertadores, care se va juca în sistem tur-retur, echipa antrenată de Marcelo Gallardo va întâlni o formație din Brazilia, care urmează să fie stabilită în urma returului dintre Flamengo și Gremio. În prima manșă, cele două au remizat, scor 1-1.
River Plate este deținătoarea trofeului Copa Libertadores. În 2018, argentinienii s-au impus în finală chiar contra celor de la Boca Juniors, scor 5-3, la general.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo