River a câștigat cinci din ultimele șapte meciuri în fața celor de Boca Juniors. Stadionul Bombonera a fost scena unei noi întâlniri superbe!

Cea mai dulce înfrângere

River nu pierduse de doi ani un meci împotriva marii rivale Boca Juniors, dar la returul de pe Bombonera calificarea era mai importantă.
Premier League
Klopp, adio Liverpool la finalul sezonului? Detaliul care face posibilă mutarea anului
05/10/2021 LA 08:52
După victoria din tur, scor 2-0, pe teren propriu, River Plate a traversat orașul Buenos Aires pentru returul de foc din semifinala Libertadores, echivalentul sud american al Champions League. Atmosfera a fost extraordinară.
Boca Juniors a deschis scorul prin venezueleanul Hurtado, în minutul 80, însă reușita atacantului de 19 ani nu a fost suficientă. Gazdele, pentru care Carlos Tevez a fost integralist, iar Daniele De Rossi rezervă, au părăsit competiția, după 1-2, la general.
Succesul lui Rivder a fost sărbătorit de mii de fani la stadionul propriu, El Monumental. Jucătorii au venit după merci pentru a fi alături de suporteri.
În finala din Cupa Libertadores, care se va juca în sistem tur-retur, echipa antrenată de Marcelo Gallardo va întâlni o formație din Brazilia, care urmează să fie stabilită în urma returului dintre Flamengo și Gremio. În prima manșă, cele două au remizat, scor 1-1.
River Plate este deținătoarea trofeului Copa Libertadores. În 2018, argentinienii s-au impus în finală chiar contra celor de la Boca Juniors, scor 5-3, la general.
Fotbal
Neymar, mesaj dur către brazilienii care vor să îl vadă pe Messi câștigând Copa America
09/07/2021 LA 06:18
Fotbal
Istoria, împotriva lui Messi
09/07/2021 LA 04:57