Barcelona s-a dezlănțuit în meciul cu Granada, iar la pauză tabela indica scorul de 3-0 în favoarea catalanilor. Introdus numai 10 minute în etapa precedentă, Griezmann a fost trimis titular de Koeman la partida din această seară. Iar atacantul francez a profitat din plin de șansa primită. Campionul mondial din 2018 a deschis scorul în minutul 12, cu un șut din interiorul careului. Faza a fost analizată de tehnologia VAR pentru un posibil offside, dar golul a fost în cele din urmă validat.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Apoi a venit rândul lui Leo Messi să facă show. Superstarul argentinian a dublat avantajul Barcelonei în minutul 35, cu o super-execuție. Messi a trimis direct în vinclu, de la marginea careului, fără speranțe pentru portarul Granadei.Același Messi a dus scorul la 3-0 în minutul 42, cu o fază de geniu. Barcelona a primit o lovitură liberă într-o poziție extrem de periculoasă, de la 16 metri, iar talismanul catalanilor a "arestat" mingea.
Liga
Urmașul lui Messi, într-un regres total față de anii trecuți! Barcelona e disperată
ACUM 21 ORE

Copiii lui Leo Messi, bucurie fără margini la golul marcat de tatăl lor în poarta Granadei

Jucătorii Granadei au format un zid la indicațiile goalkeeper-ului. Și, pentru a fi sigur că blochează un eventual șut pe jos al lui Messi, un jucător al gazdelor s-a întins pe gazon, în spatele zidului. Messi a urmărit atent pregătirile intense ale adversarilor, apoi i-a păcălit cu un șut expediat la colțul lung, mult pe lângă zidul Granadei. Execuția argentinianului l-a derutat inclusiv pe portarul Granadei, care n-a putut să intervină la mingea trimisă la firul ierbii, exact lângă bară.
Mateo şi Thiago Messi au sărbătorit golul senzaţional marcat de tatăl lor, din lovitură liberă, în Granada - Barcelona 0-4. Cei doi fii ai lui Messi au urmărit împreună cu mama lor meciul dintre Barcelona și Granada. Puștii starului argentinian au trăit la intensitate maximă duelul din etapa a 18-a, iar golul reușit de tatăl lor din lovitură liberă, în finalul primei reprize, a provocat reacții de bucurie necontrolatăcare-i vor aduce fără doar și poate zâmbetul pe buze lui Messi.
A fost al 4-lea gol marcat de Messi în ultimele două meciuri. De altfel, acesta a fost al 48-lea gol marcat de Lionel Messi din lovitură liberă pentru Barcelona (37 în La Liga). El l-a depăşit pe eternul său rival Cristiano Ronaldo (47 de goluri, 32 în campionat).
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Ligue 1
Messi a marcat o dublă cu Honduras, dar a lămurit și o problemă de la PSG! "Știam că așa va fi"
24/09/2022 LA 14:05