Getty Images

AC Milan face scandal după decizia VAR care i-a permis lui Cristiano Ronaldo să egaleze

AC Milan face scandal după decizia VAR care i-a permis lui Cristiano Ronaldo să egaleze

14/02/2020 la 07:42Actualizare 14/02/2020 la 07:48

AC Milan a trecut de puțin pe lângă o victorie mare în fața celor de la Juventus. Cristiano Ronaldo a marcat în prelungiri dintr-un penalty controversat.łłł

Antrenorul celor de la AC Milan, Stefano Pioli, a criticat dur arbitrajul după decizia care a oprit-o pe Milan din drumul către victorie în manșa tur a semifinalelor Cupei Italiei, contra lui Juventus.

Milan conducea cu 1-0 grație reușitei lui Rebic, însă avea un om în minus și a primit lovitura de grație în prelungiri. La o încercare de foarfecă a lui Cristiano Ronaldo, mingea trimisă de portughez l-a lovit în mână pe Calabria, însă fundașul Milanului se afla cu spatele. Arbitrul n-a acordat inițial penalty, însă decizia sa a fost schimbată în urma intervenției VAR-ului.

Pioli a izbucnit la final

Stefano Pioli nu a rezistat la final după golul marcat de Cristiano Ronaldo. A fost al 11-lea meci consecutiv în care portughezul înscrie!

" M-am enervat în primul rând pentru că a fost un fault la Zlatan Ibrahimovic mai devreme la acea fază. În plus mi-am adus aminte de faptul că au fost arătate imagini de la partida Cagliari - Brescia când s-a spus că a fost o eroare acordarea penalty-ului pentru că jucătorul nu a putut să vadă mingea."
" Nu văd cu ce este diferită această situație, Calabria nu a putut să vadă mingea. La fel ca Alberto Cerri (Cagliari, împrumutat între timp la SPAL) în acea situație a sărit și nu putea să-și taie mâinile, ai nevoie să te folosești de brațe când sari. Nu a avut timp să-și readucă mâinile lângă corp. Aș vrea să avem o idee clară ce este penalty și ce nu este penalty. Se poate arguemnta că a fost un șut pe poartă însă nu sunt sigur că mingea trimisă de Ronaldo se ducea pe poartă"

Returul va avea loc pe 4 martie. În cealaltă semifinală, Napoli a învins cu 1-0 în deplasare pe Inter Milano.