De MARIAN URSESCU
Portughezul Rafael Leao a deschis scorul în minutul 24 după o pasă excelentă de la Romagnoli. La pauză, Milan a intrat cu 3-0. Basic a pierdut mingea, și milanezii au plecat rapid pe contraatac. Servit excelent de Leao, Olivier Giroud a avut de îndeplinit o formalitate, singur în fața porții, în minutul 44. Lazialii erau năucți și au mai încasat încă un gol. Același Giroud, găsit acum de Theo Hernandez, nu a greșit nici el ținta.
În minutul 61, ovații pentru omul serii. Olivier Giroud a fost schimbat de antrenorul Stefano Pioli. În locul său a intrat Ante Rebic.
Serie A
Fanii lui Milan declanșează isteria în Italia! Prețul biletelor la meciul cu Sassuolo a explodat
ACUM 3 ORE
Dezastrul nu avea să se încheie pentru Lazio. În minutul 79, o minge respinsă greșit de oaspeți a ajuns la Franck Kessie. Ivorianul a marcat primul gol pentru Milan în 2022 și a stabilit scorul final, 4-0. Cea mai drastică înfrângere suferită de Lazio în fața Milanului din 2007 încoace!

În semifinale, împotriva marii rivale

Milan va juca în semifinalele Cupei Italiei împotriva rivalei din oraș, Inter Milano. Nerazzurri au învins marți seara cu 2-0 pe AS Roma.
Ultimele două meciuri din sferturile de finală în Cupa Italiei se joacă azi. De la ora 19:00 se întâlnesc Atalanta și Fiorentina, iar de la ora 22:00, Juventus va juca împotriva celor de la Sassuolo.
Atalanta și Juve au jucat ultima finală în Cupa Italiei, trofeul adjudecat de torinezi după 2-1.
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
IERI LA 17:55
Premier League
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Liverpool! AC Milan, viitoarea destinație
15/05/2022 LA 10:29