Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

MILAN-LAZIO 4-0 / Milan a făcut spectacol cu Lazio

Eurosport
DeEurosport

Publicat 10/02/2022 la 00:05 GMT+2

Olivier Giroud a reușit din nou dubla. După ce a dat golurile victoriei cu Inter, atacantul francez a punctat de două ori și cu gruparea romană

Olivier Giroud (AC Milan - Lazio Rome)

Credit imagine: Getty Images

De MARIAN URSESCU
Portughezul Rafael Leao a deschis scorul în minutul 24 după o pasă excelentă de la Romagnoli. La pauză, Milan a intrat cu 3-0. Basic a pierdut mingea, și milanezii au plecat rapid pe contraatac. Servit excelent de Leao, Olivier Giroud a avut de îndeplinit o formalitate, singur în fața porții, în minutul 44. Lazialii erau năucți și au mai încasat încă un gol. Același Giroud, găsit acum de Theo Hernandez, nu a greșit nici el ținta.
În minutul 61, ovații pentru omul serii. Olivier Giroud a fost schimbat de antrenorul Stefano Pioli. În locul său a intrat Ante Rebic.
Dezastrul nu avea să se încheie pentru Lazio. În minutul 79, o minge respinsă greșit de oaspeți a ajuns la Franck Kessie. Ivorianul a marcat primul gol pentru Milan în 2022 și a stabilit scorul final, 4-0. Cea mai drastică înfrângere suferită de Lazio în fața Milanului din 2007 încoace!

În semifinale, împotriva marii rivale

Milan va juca în semifinalele Cupei Italiei împotriva rivalei din oraș, Inter Milano. Nerazzurri au învins marți seara cu 2-0 pe AS Roma.
Ultimele două meciuri din sferturile de finală în Cupa Italiei se joacă azi. De la ora 19:00 se întâlnesc Atalanta și Fiorentina, iar de la ora 22:00, Juventus va juca împotriva celor de la Sassuolo.
Atalanta și Juve au jucat ultima finală în Cupa Italiei, trofeul adjudecat de torinezi după 2-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo