Cu puțin timp în urmă, FRF a anunțat că s-au descoperit 2 cazuri de Covid-19 în sânul naționalei de tineret. Unul dintre cei depistați pozitiv este fotbalist, iar celălalt este mebru al staff-ului, dar identitatea acestora nu a fost încă dezvăluită. Cei 2 infectați au intrat în izolare și nu vor participa la meciul de mâine seară, iar DSP-ul va începe o anchetă epidemiologică.
"Au sosit rezultatele testelor efectuate duminică dimineață! Din păcate, un jucător și un membru al staff-ului au fost găsiți pozitivi cu virusul SARS-CoV-2. Aceasta a fost a 5-a testare din această acțiune a lotului U21 și este testarea UEFA necesară partidei cu Malta. Cei doi au fost izolați și nu vor mai face parte din delegație pentru meciul programat marți seara, la Giurgiu, de la ora 20:00. De asemenea, DSP va deschide o anchetă epidemiologică. Reprezentanții mass-media sunt rugați să respecte confidențialitatea informațiilor medicale și viața privată a jucătorilor și a persoanelor din staff și să evite să dezvăluie identitatea celor afectați de COVID-19.", se arată într-un mesaj pe FRF.ro.

România U21, aproape de EURO

Romanian Liga I
Mirel Rădoi, nemulțumit după remiza cu FC Voluntari! "Am avut 17-18 ocazii și am marcat o dată"
ACUM 43 MINUTE
Echipa condusă de Adrian Mutu a pierdut în Ucraina și a ratat orice șansă de a mai ajuge la EURO de pe prima poziție a grupei, dar poate obține biletele de calificare dacă va fi printre cele mai bune 5 echipe clasate pe locurile 2 în cele 9 grupe.
În aceste condiții, meciul cu Malta nu va conta în acest clasament, deoarece rezultatele cu ultima clasată din grupă vor fi anulate, din cauza faptului că una dintre cele 9 grupe are doar 5 echipe.
În clasamentul echipelor de pe locul 2, "tricolorii mici" sunt pe poziția secundă, dar pentru a fi siguri că vor merge la EURO, vor trebui să obțină un rezultat pozitiv contra Danemarcei, în ultima partidă din aceste preliminarii.
Fotbal
Jurgen Klopp, impresionat de un jucător de la Liverpool! "Poate revendica un loc în primul 11"
ACUM O ORĂ
Bundesliga
Bayern, prima victorie după 4 etape în Bundesliga! Musiala, omul meciului cu Leverkusen
ACUM O ORĂ