Bogdan Nica a afirma, conform Ziarul Prahova, că princpalele motive pentru explozia numărului de cazăuri reprezintă nerespectarea regulilor esențiale de protecție – purtarea măștilor, menținerea distanței faţă de alte persoane, spălarea și dezinfectarea mâinilor. El a afirmat că în județul Prahova creșterea cazurilor a fost ”peste orice imaginație”.
Au apărut recent două focare la două centre de dializă din Ploiești, unde au fost confirmate 38 de persoane cu coronavirus. Nica a avertizat că în acest ritm, există posibilitatea ca spitalele din Prahova să rămână fără locuri pentru pacienții cu COVID.
Poate Prahova nu va deveni Suceava”, a afirmat Nica, ieri, în cadrul unei conferințe de presă în care a prezentat situația focarelor apărute pe raza județului Prahova în luna iunie și în prima zi din iulie.
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Nistor după remiza cu Chindia, după 2 săptămâni de pauză: "Trebuie să ne odihnim"
ACUM UN MINUT

Coronavirus la Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești urma să joace weekendul acesta cu UTA Arad în prima etapă din play-off-ul Ligii 2, însa nu mai puțin de cinci persoane din cadrul echipei prahovene au fost testați pozitiv cu Covid-19. Potrivit surselor Liga2.ro, cel puțin cinci persoane din cadrul echipei Petrolul, dintre care trei fotbaliști, au avut rezultate pozitive la testarea împotriva SARS-CoV-2 efectuată miercuri și ale căror verdicte au ieșit astăzi, cu o zi înainte de plecarea spre Arad, acolo unde sâmbătă, de la ora 17:00, echipa antrenată de Costel Enache avea programat meciul cu liderul UTA.
Cazurile de COVID-19 de la Petrolul au fost confirmate de DSP: "Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacții nu doar din lot, ci și la nivel de club și familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret. Cert este că cei 5 jucători vor fi internați la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieșit cu toții negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat și ajungem la astfel de situații complicate", a spus Bogdan Nica, șeful DSP Prahova, pentru GSP.ro.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Fotbal
Un fan american, scos din stadion la meciul cu Iran! Motivul pentru care a fost "săltat" imediat
ACUM 18 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Anglia și SUA își continuă aventura în Qatar! Se cunosc deja primele două optimi de la Mondial
ACUM O ORĂ