Căutarea unei locuințe în Milano a fost suspendată pentru Eriksen de pandemia de coronavirus. Mijlocașul danez a semnat cu Inter în luna ianuarie, dar adaptarea sa în Italia a fost îngreunată de pandemia de coronavirus. Din cauza faptului că a depus eforturi pentru a face sport în această perioadă dificilă, Eriksen a fost oprit de poliție și i-a fost acordat un avertisment după ce a mers la un supermarket din oraș.
Eriksen a dezvăluit că pandemia de coronavirus i-a provocat un real coșmar de când s-a transferat de la Tottenham în luna ianuarie. Danezul nu a avut prea mult timp la dispoziție să-și găsească o locuință în orașul din nordul Italiei și a dezvăluit că este blocat la baza de antrenament a lui Inter din cauza carantinei impuse în Italia.
M-am gândit să vorbesc cu Romelu Lukaku sau Ashley Young să dorm pe canapeaua lor, dar ei au familiile lor de care trebuie să se îngrijească. Să dormi pe canapeaua cuiva pentru 14 zile e oricum o perioadă prea lungă. În schimb, am sfârșit prin a sta la baza de antrenamente a clubului cu un bucătar și alți cinci membri din staff care au ales să stea aici pentru a-și proteja familiile. Într-o zi, un echipaj al poliției m-a oprit pe stradă, în Milano. În italiana mea slabă, am încercat să le explic ce făceam și a trebuit să le prezint toate documentele.
Cupa Mondială FIFA
Eriksen, despre prezența în Qatar după momentele dramatice de la Euro! "A fost principalul obiectiv"
22/11/2022 LA 10:57
Christian Eriksen a semnat cu Inter în ianuarie, când intrase în ultimele șase luni de contract cu Tottenham. Clubul Italian a plătit 20 de milioane de euro pentru Eriksen. Până la suspendarea fotbalului de la începutul lunii martie, mijlocașul danez a evoluat în opt partide pentru echipa antrenată de Antonio Conte, reușind să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ce note au primit jucătorii lui Liverpool după eșecul cu United! Singurul care s-a remarcat
23/08/2022 LA 04:46
Fotbal
"Doamne fereşte, i s-a oprit inima!" Țucudean, șocat de curajul lui Eriksen de a reveni pe teren
22/08/2022 LA 16:02