Universitatea Craiova a anunțat astăzi că s-a despărțit de antrenorul Corneliu Papură. Prima variantă vehiculată a fost Cosmin Contra, fostul selecționer al României.
Contra a negat însă că are de gând să revină în Liga 1. Antrenorul de 44 de ani a vorbit la Digi Sport despre această variantă.
Sunt doar zvonuri cu Universitatea Craiova. Au fost discuții cu echipe, sunt în continuare discuții, dar să trecem cu bine de această pandemie și ne vom revedea cât de curând, cu mine pe banca unei echipe. În România este exclus să mă întorc
Serie A
Cannavaro și-a reziliat contractul în China și a dezvăluit ce club din Serie A visează să antreneze
ACUM 32 MINUTE
Cosmin Contra s-a despărțit în luna decembrie de naționala României după ce nu a reușit să obțină calificarea la Campionatul European prin intermediul grupei de calificare. România mai are totuși o șansă, la barajul cu Islanda.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Solskjaer, încolțit de probleme! Norvegianul a confirmat că Maguire va lipsi o perioadă importantă
ACUM O ORĂ
Fotbal
Șoc în Liga 1: Primele cinci echipe din sezonul trecut și-au demis antrenorii! A plecat și Grozavu
ACUM O ORĂ