Universitatea Craiova a anunțat astăzi că s-a despărțit de antrenorul Corneliu Papură. Prima variantă vehiculată a fost Cosmin Contra, fostul selecționer al României.
Contra a negat însă că are de gând să revină în Liga 1. Antrenorul de 44 de ani a vorbit la Digi Sport despre această variantă.
Sunt doar zvonuri cu Universitatea Craiova. Au fost discuții cu echipe, sunt în continuare discuții, dar să trecem cu bine de această pandemie și ne vom revedea cât de curând, cu mine pe banca unei echipe. În România este exclus să mă întorc
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, nemulțumit după remiza cu FC Voluntari! "Am avut 17-18 ocazii și am marcat o dată"
ACUM 2 ORE
Cosmin Contra s-a despărțit în luna decembrie de naționala României după ce nu a reușit să obțină calificarea la Campionatul European prin intermediul grupei de calificare. România mai are totuși o șansă, la barajul cu Islanda.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Jurgen Klopp, impresionat de un jucător de la Liverpool! "Poate revendica un loc în primul 11"
ACUM 2 ORE
Bundesliga
Bayern, prima victorie după 4 etape în Bundesliga! Musiala, omul meciului cu Leverkusen
ACUM 2 ORE