Cosmin Contra nu s-a plictisit fără contract în cele 9 luni care au trecut de la ultimul meci al naționalei Romîniei din preliminariile pentru Euro. UEFA l-a integrat pe Contra într-un corp de observatori. Acum, Contra este hotărât să revină în forță.
Digisport informează că fostul selectioner al României este pe listă de posibili antrenori la Legia Varșovia. Echipa din capitala Poloniei a câștigat titlul pentru a 15-a oară cu un interimar oe bancă, sârbul Aleksandar Vukovic. Cea mai iubită echipă din Polonia caută acum un antrenor pentru a reveni în grupele Champions League după 4 ani. Dacă titlul în Liga 1 va fi câștigat de U Craiova, Contra ar putea juca chiar din al doilea tur preliminar din Champions League împotriva campioanei României. Pe lista șefilor de la Legia ar fi și Dan Petrescu, singurul român care a mai antrenat în campionatul Poloniei, la Wisla Cracovia.
https://i.eurosport.com/2019/10/15/2696328.jpg
Romanian Liga I
Șumudică intervine în conflictul de la CFR Cluj. Sfat pentru Dan Petrescu: "Cum să lucrez cu el?!"
20/09/2022 LA 18:44

Cosmin Contra este observator tehnic la UEFA

Cosmin Contra este inclus pe lista observatorilor UEFA, care vor asista vineri la returul dintre Juventus și Lyon, unde se poate revedea cu Ciprian Tătărușanu.
Cei 9 observatori tehnici ai UEFA sunt foşti mari fotbalişti, care au evoluat la cel mai înalt nivel în Europa: Patrick Bonner (Irlanda), Cosmin Contra (România), Aitor Karanka (Spania), Robbie Keane (Irlanda), Roberto Martinez (Spania), Gines Melendez (Spania), Phil Neville (Anglia), Willi Ruttensteiner (Austria), Gareth Southgate (Anglia).
Romanian Liga I
CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Dan Petrescu! Cele două nume de pe lista conducerii din Gruia
17/09/2022 LA 19:07
Romanian Liga I
Balint, OUT de la Craiova înainte de returul cu Zorya! 2 nume mari pe lista posibililor înlocuitori
08/08/2022 LA 14:15