Fotbal

Cosmin Contra, ofertă de nerefuzat de la o echipă care visează la grupele Champions League

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Cosmin Contra este dorit de Legia Varșovia

Credit imagine: Getty Images

DeIon Alexandru
02/08/2020 la 07:59

Cosmin Contra a refuzat mai multe oferte după ce a fost demis de la nationala României, dar acum este gata să revină în antrenorat. Campioana Poloniei, Legia Varșovia îl vrea pe Contra. Obiectivul este revenirea în grupele Champions Legue, chair dacă Legia intră în luptă din primul tur preliminar.

Cosmin Contra nu s-a plictisit fără contract în cele 9 luni care au trecut de la ultimul meci al naționalei Romîniei din preliminariile pentru Euro. UEFA l-a integrat pe Contra într-un corp de observatori. Acum, Contra este hotărât să revină în forță.

Digisport informează că fostul selectioner al României este pe listă de posibili antrenori la Legia Varșovia. Echipa din capitala Poloniei a câștigat titlul pentru a 15-a oară cu un interimar oe bancă, sârbul Aleksandar Vukovic. Cea mai iubită echipă din Polonia caută acum un antrenor pentru a reveni în grupele Champions League după 4 ani. Dacă titlul în Liga 1 va fi câștigat de U Craiova, Contra ar putea juca chiar din al doilea tur preliminar din Champions League împotriva campioanei României. Pe lista șefilor de la Legia ar fi și Dan Petrescu, singurul român care a mai antrenat în campionatul Poloniei, la Wisla Cracovia.

Romanian Liga I

"El m-a disciplinat și m-a învățat să fiu dur" Dan Petrescu spune cine este idolul lui, ca antrenor

23/05/2020 LA 09:10

Cosmin Contra este observator tehnic la UEFA

Cosmin Contra este inclus pe lista observatorilor UEFA, care vor asista vineri la returul dintre Juventus și Lyon, unde se poate revedea cu Ciprian Tătărușanu.

Cei 9 observatori tehnici ai UEFA sunt foşti mari fotbalişti, care au evoluat la cel mai înalt nivel în Europa: Patrick Bonner (Irlanda), Cosmin Contra (România), Aitor Karanka (Spania), Robbie Keane (Irlanda), Roberto Martinez (Spania), Gines Melendez (Spania), Phil Neville (Anglia), Willi Ruttensteiner (Austria), Gareth Southgate (Anglia).

Premier League

Dan Petrescu, în topul fundaşilor cu cele mai multe pase decisive în Premier League

20/05/2020 LA 12:41
Romanian Liga I

Explicația lui Dan Petrescu după ce a schimbat un jucător după doar 24 de secunde

10/03/2020 LA 06:13
Subiecte asemănătoare
FotbalLegia WarszawaCosmin ContraDan Petrescu
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol