UPDATE | Cosmin Contra a fost confirmat oficial ca antrenor la echipa saudită Al Ittihad!
Cosmin Contra nu s-a grăbit să revină pe bancă după experiența groaznică de la Dinamo, de la care a plecat în luna decembrie a anului trecut. Tehnicianul a declarat în repetate rânduri că își dorește să preia o echipă cât mai repede și se pare că în scurt timp va începe o nouă aventură.
Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
ACUM 6 ORE
Conform site-ului emanuelrosu.ro, Contra este în negocieri avansate cu saudiții de la Al Ittihad. În mare, cele 2 părți s-ar fi înțeles, iar contra va călători vineri în Arabia Saudită pentru a asista la meciul viitoarei sale echipe contra celor de la Al Faisaly.
https://i.eurosport.com/2021/08/28/3208258.png

Cosmin Contra, pe urmele lui Iordănescu, Pițurcă sau Boloni

Conform sursei citate, conducerea clubului din Jeddah l-a ales pe român pentru că nu a avut pretenții financiare foarte amri, așa cum fac de obicei antrenorii curtați de cluburile din zona arabă. Al Ittihad s-a despărțit în urmă cu 3 zile de brazilianul Fábio Carille, care a condus echipa din februarie 2020.
Al Ittihad este una dintre echipele de tradiție din Arabia Saudită, care are 8 titluri interne (ultimul în sezonul 2008-2009), dar a câștigat în 3 rânduri și Liga Campionilor Asiei (2004 și 2005). În trecut, Al Attihad a fost antrenată de alți 3 antrenori români: Anghel Iordănescu, Victor Pițurcă și Ladislau Boloni.
Pentru Cosmin Contra ar fi prima aventură în zona arabă, dar nu prima în afara Europei. Fostul selecționer a mai antrenat-o pe Gunagzhou City (China). În afară de Dinamo, Contra a mai antrenat Petrolul în Liga 1, dar cea mai importantă echipă pregătită de el a fost Getafe, în La Liga.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
ACUM 6 ORE
Ligue 1
PSG - Lyon 2-1 | Tensiuni între Messi și Pochettino! Leo a refuzat să dea mâna cu antrenorul
ACUM 6 ORE