După ce Real Madrid a pierdut o partidă amicală cu Atletico Madrid, scor 3-7, oficialii de pe Santiago Bernabeu, în frunte cu președintele Florentino Perez, s-au răzgândit în privința transferului atacantului galez. Aceștia au impus o sumă de transfer uriașă pentru atacant, care a fost refuzată în cele din urmă de formația pregătită de Olăroiu.
"Transferul lui Bale a picat pentru că, în seara în care s-au încheiat discuțiile, Real a pierdut cu Atletico la un scor foarte mare. La momentul respectiv, preşedintele lui Real Madrid a cerut ca Bale să rămână, iar dacă pleacă, să primească o sumă de transfer în schimbul lui.
Până atunci, toată discuţia fusese legată numai de contractul lui Bale, amândouă părţile căzuseră la un acord asupra salariului său. Clubul meu era de acord să plătească salariul pe care el îl cerea şi care nu era deloc unul mic. În cele din urmă, cei de la Jiangsu Suning nu au fost de acord să plătească şi suma de transfer.", a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid, în drumul spre al 15-lea trofeu în Champions League! Record uluitor al galacticilor
03/10/2022 LA 11:32
https://i.eurosport.com/2019/12/22/2741209.jpg

Bale ar fi putut primi un salariu record

Oficialii de la Jiangsu Suning i-au oferit un salariu uriaș lui Bale, care deja se vedea plecat de pe Santiago Bernabeu. Jurnaliștii englezi de la The Guardian scriau atunci că atacantul din Ţara Galilor ar fi urmat să încaseze aproximativ un milion de lire pe săptămână. Așadar, Bale ar fi putut să câștige la Jiangsu Suning un salariu anual de 50 milioane de lire sterline, cea mai mare sumă pe care un jucător ar fi primit-o de la o echipă.
Bale a evoluat în 12 meciuri în actualul sezon în tricoul lui Real Madrid, timp în care a înscris doar două goluri. Atacantul de 30 de ani a ajuns pe Santiago Bernabeu în urmă 6 ani, când "galacticii" le plăteau 101 milioane de euro celor de la Tottenham. La acea vreme, suma de transfer era considerată cea mai mare din istoria fotbalului.
La Liga
Transfer surprinzător făcut de Olăroiu! Al Sharjah a luat un jucător de la Barcelona
05/09/2022 LA 16:55
MLS
Luis Suarez, coechipier cu cel mai mare "dușman"? Oferta de ultimă oră primită de uruguayan
26/07/2022 LA 15:41