”M-a tentat echipa națională! Am renunțat la contractul din Qatar ca să vin antrenorul echipei naționale a României când era Răzvan Lucescu. Comitetul Executiv a decis să-l mai lase un meci. Între timp am primit o ofertă, i-am spus președintelui de atunci, Mircea Sandu, că nu mai am cum să aștept. Răzvan dacă ar fi câștigat ar fi avut șanse în continuare și-atunci nu era fair-play să fie înlocuit. Le-am spus că voi accepta oferta pe care am primit-o, Răzvan a câștigat acel meci și a demisionat. Atunci am fost aproape, mi-aș fi dorit foarte mult”, a declarat Olăroiu pentru Gazeta Sporturilor.

Cosmin Olăroiu, noi detalii despre negocierile cu FRF

”N-am cum să mă gândesc! Dar pentru mine ar fi o onoare să antrenez echipa națională a României. Nu mă feresc să spun. Andrei Vochin a fost la Dubai și a vorbit cu mine. Aveam contract. După ce-a plecat Daum, m-au sunat, am discutat cu ei”, a afirmat el.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 6-a din Premier League
ACUM 12 MINUTE
Am mers la conducerea clubului și le-am spus că mai am contract cu ei cinci luni, să accepte să mă lase la echipa națională în paralel cu Al Ahli. Aveam două acțiuni în noiembrie și martie, după care terminam contractul și puteam să vin la echipa națională. N-au vrut! Apoi am mers în China...
”Dacă se va ivi această posibilitate, nu voi spune nu, dar în momentul de față e mai mare nevoie de un antrenor tânăr, așa cum e Mirel, cum a fost Cosmin, decât de un antrenor ca mine sau ca Răzvan. Echipa noastră are nevoie să crească, iar acești oameni tineri o pot face să crească odată cu ei. Pentru că ei sunt dornici de performanță”, a precizat el.
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM O ORĂ
Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM 2 ORE