Chiar dacă antrenează departe de România, Cosmin Olăroiu urmărește atent fotbalul românesc și ultimele mutări ale acestuia. Tehnicianul are încredere maximă în calitățile fostului său jucător, Mirel Rădoi și consideră că are toate premisele de a deveni un antrenor de top.
Se arată impresionat de instalarea lui Rădoi ca selecționer al echipei naționale: "Rezultatele sunt extraordinare, iar el este un antrenor care va deveni unul din cei mai buni antrenori pe care i-a avut România vreodată. Cum aş putea eu să vorbesc de Mirel? E exact ca şi cum m-ai întreba de Dani. (n.r. fiul lui) Nişte rezultate extraordinare. A trebuit să stau în fiecare zi dimineaţă de la 3 la 5 să văd meciurile, după care mai aveam la 9 antrenament. M-am bucurat şi m-am mândrit cu lucrul ăsta. Orice rezultat pozitiv pe care îl obţine un sportiv român, Simona Halep, orice pentru noi e extraordinar ca ţară şi trebuie să apreciez lucrul ăsta. Să joci o semifinală de campionat european, mă întrebau a doua zi toţi străinii ce a făcut România, s-a calificat mai departe, cum a fost meciul? Ceva extraordinar. Românii pot şi ei, dar trebuie îndrumaţi şi analizaţi ca să poată. Românul are potenţial", a spus Cosmin Olăroiu într-un interviu pentru TelekomSport.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate!" Reacția LPF după declarațiile lui Rădoi
09/09/2021 LA 17:29
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia de Nord - România 0-0 | 7 puncte în 7 zile. Naționala nu ia gol, dar este criticată
09/09/2021 LA 08:14
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Rădoi, optimist înainte de duelul cu Macedonia de Nord! "Avem speranțe la locul 2!"
07/09/2021 LA 16:44