Chiar dacă antrenează departe de România, Cosmin Olăroiu urmărește atent fotbalul românesc și ultimele mutări ale acestuia. Tehnicianul are încredere maximă în calitățile fostului său jucător, Mirel Rădoi și consideră că are toate premisele de a deveni un antrenor de top.
Se arată impresionat de instalarea lui Rădoi ca selecționer al echipei naționale: "Rezultatele sunt extraordinare, iar el este un antrenor care va deveni unul din cei mai buni antrenori pe care i-a avut România vreodată. Cum aş putea eu să vorbesc de Mirel? E exact ca şi cum m-ai întreba de Dani. (n.r. fiul lui) Nişte rezultate extraordinare. A trebuit să stau în fiecare zi dimineaţă de la 3 la 5 să văd meciurile, după care mai aveam la 9 antrenament. M-am bucurat şi m-am mândrit cu lucrul ăsta. Orice rezultat pozitiv pe care îl obţine un sportiv român, Simona Halep, orice pentru noi e extraordinar ca ţară şi trebuie să apreciez lucrul ăsta. Să joci o semifinală de campionat european, mă întrebau a doua zi toţi străinii ce a făcut România, s-a calificat mai departe, cum a fost meciul? Ceva extraordinar. Românii pot şi ei, dar trebuie îndrumaţi şi analizaţi ca să poată. Românul are potenţial", a spus Cosmin Olăroiu într-un interviu pentru TelekomSport.
Fotbal
"Ăsta e adevărul!" Interviu exclusiv cu Mihăiță Pleșan despre Liga 1, Dinamo și echipa națională
19/02/2022 LA 12:19
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41
Fotbal
"Am trecut clasa!" Ce notă și-a dat Mirel Rădoi după mandatul de la naționala României
26/12/2021 LA 09:02