Deși e văzut drept o adevărată legendă în țările arabe, cel mai bine plătit antrenor român și-a găsit și un contestatar. Între 2007 și 2009, Oli a fost la cârma lui Al Hilal, alături de care a cucerit un titlu și două Cupe ale Prințului.
Hassan Al-Otaibi nu s-a înțeles însă deloc bine cu românul, astfel că, la mai bine de un deceniu distanță, a considerat că ar trebui să rezolve niște polițe mai vechi.
Fostul goalkeeper a fost împrumutat în primul sezon de Cosmin Olăroiu la Al-Qadisiya, apoi, odată revenit la club, a fost rezervă. Măsuri care nu se impuneau, tehnicianul fiind pus la zid pentru că nu a avut personalitatea să se impună în vestiar.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 36 MINUTE
"Cosmin Olăroiu este un antrenor laș, fără personalitate, care se teme să pedepsească marile staruri. Nu a fost strict și aceasta este o mare problemă. A vrut sa scape de mine și am avut probleme mari cu el. Mă ignora la antrenamente și la meciuri. S-a purtat greșit cu mine de mai multe ori, din acest motiv am și fost îndepărtat de la echipă", a declarat fostul goalkeeper pentru Radio UFM, citat de ziare.com.

Pe cine a preferat Cosmin Olăroiu în locul lui Al-Otaibi

Frustrarea lui Hassan Al-Otaibi poate fi de înțeles până la un punct. În acea perioadă, între buturile lui Al Hilal era Mohammed Al-Deayea, o adevărată legendă a fotbalului saudit. Chiar dacă acesta se afla pe final de carieră, era aproape imposibil pentru oricine să treacă un astfel de jucător pe banca de rezerve.
Asta pentru că Al-Deayea cucerise patru titluri cu Al Hilal și nu mai puțin de 7 Cupe ale Prințului. În plus, de prestațiile lui salvatoare s-a legat în mare măsură și cea mai mare performanță a clubului din deceniul trecut, cucerirea Cupei Campionilor Asiei.
Al-Deayea a monopolizat mai bine de un deceniu și poarta naționalei, bifând 178 de meciuri pentru Arabia Saudită. El a apărat în patru edțiții ale preliminariilor pentru Campionatul Mondial (1994, 1998, 2002 și 2006).
A fost desemnat de cel mai bun portar al secolului în Asia de către Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului (IFFHS), astfel că erau aproape imposibil ca Olăroiu să îl scoată dintre buturi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 3 ORE