Cosmin Olăroiu și Răzvan Lucescu se află în continuare fără angajament, după despărțirea de Jiangsu Suning, respectiv Al Hilal. Acum, în presa internațională a apărut o informație răsunătoare, care îi are în prim-plan pe cei doi antrenori români.
Potrivit The Straits Times, Lion City Sailors se află în căutarea unui nou tehnician, după despărțirea neașteptată de Aurelio Vidmar. Acesta a decis să plece de la echipa din Singapore în mijlocul sezonului, iar oficialii vor să-i găsească rapid un înlocuitor.

Cosmin Olăroiu și Răzvan Lucescu, pe lista lui Lion City, cel mai bogat club din Singapore

Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 27 MINUTE
Printre variantele luate în calcul de conducătorii lui Lion City se numără Olăroiu și Lucescu Jr. Cei doi au bifat performanțe impresionante pe banca tehnică, de-a lungul timpului, iar unul dintre ei ar putea ajunge la cârma celui mai bogat club din Singapore, așa cum este prezentat de publicația locală citată.
Pe lista lui Lion City se mai află Rui Vitoria, fost antrenor la Benfica, și Ljubinko Drulovic, fost tehnician la Partizan Belgrad.
Lion City dispune de un buget uriaș, iar viitorul antrenor va primi un salariu astronomic. Cosmin Olăroiu și Răzvan Lucescu au experiență în campionatele din afara Europei, motiv pentru care șansele ca unul dintre ei să fie ales de oficialii din Singapore sunt mari.
După 8 etape, Lion City se află pe locul 2 în prima ligă din Singapore, la 3 puncte în spatele liderului Albirex Niigata.
De-a lungul carierei, Răzvan Lucescu le-a antrenat pe FC Brașov, Rapid, El Jaish, Petrolul Ploiești, Xanthi, PAOK și Al Hilal, reușind să cucerească 9 trofee. El a pregătit și naționala României în 2014.
De cealaltă parte, Cosmin Olăroiu și-a trecut în CV următoarele echipe: FC Național, Steaua, Poli Timișoara, FCSB, Al Hilal, Al-Sadd, Al Ain, Al-Ahli și Jiangsu Suning, reușind să câștige 17 trofee. Și "Oli" a bifat o experiență la cârma unei naționale. În perioada 2014-2015, antrenorul român a condus reprezentativa Arabiei Saudite.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 2 ORE