FC Argeș a învins în deplasare Petrolul Ploiești după ce au fost conduși aproape tot meciul. Prahovenii au deschis scorul în minutul 15 prin Vajushi, însă argeșenii au revenit în mod spectaulos, iar în minutul 82, Prepeliță a înscris golul egalizator. Mai târziu, în minutul 87, arbitrul Colțescu a dictat penalty pentru FC Argeș după o fază controversată, iar Buhăescu a transformat și a stabilit scorul final, 1-2.În urma acestui rezultat, Petrolul Ploiești a fost scoasă complet din cursa pentru promovare.
Antrenorul prahovenilor, Costel Enache, a garantat promovarea atunci când a fost numit la echipă în locul lui Flavius Stoican, dar acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că antrenorul va pleca după acest sezon: "E o meserie destul de dificilă cea pe care mi-am ales-o. Sunt un om cu anumite limite, cu anumite lipsuri. Tot ce a depins de mine am făcut cât am putut de bine. Am crezut cu toată inima până în ultima clipă.Durerea cea mai amre e că nu am avut maturitate de joc. Am avut un rezultat pozitiv, care ne ținea în lupta pentru promovare. Am fost naivi și am fost pedepsiți pe această naivitate. Am fost lenți, greoi.
Eu sunt cel mai trist, dezamăgit. Sunt dărâmat, efectiv. Am crezut în totalitate într-o promovare. Toți cei care au câștigat au făcut-o doar în deplasare, lucrul ăsta probabil e un semn de întrebare pentru ce se întâmplă în viitor. Spiritul e dat de cei care iubesc clubul ăsta.Anticipăm niște lucruri care au o normalitate în România. Suntem un club transparent, un club serios. Orice lucruri care au ocupat în regulamentele federale și cele civile, am respectat. Nu trebuie să vă îndoiți de onestitate.Nu, categoric că nu. Mi-am asumat în iarnă promovarea, mă simt părtaș la ce s-a întâmplat acum. Îmi asum lucrurile. A asuma nu e doar un cuvânt, e și un gest, o faptă", a spus Costel Enache.
Premier League
Dezbatere aprinsă în Anglia, după ce Cristiano Ronaldo nu a fost titularizat în meciul cu Chelsea
ACUM 11 MINUTE
Costel Enache a fost numit antrenor la Petrolul Ploiești în luna decembrie. Până în acel moment, tehnicianul le-a mai pregătit pe Ceahlăul, Poli Iași, Dunărea Galați, FC Botoșani, Astra Giurgiu și Hermannstadt. De asemenea, Enache a mai fost și selecționerul României U19.
Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM 31 MINUTE
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
ACUM O ORĂ