După ce a demisionat din poziția de antrenor al Viitorului, echipa de seniori, Gică Hagi trebuie acum să găsească cel mai potrivit om pentru a-i lua locul. Regele” a trnsmis în luna decembrie a anului 2018 că Gâlcă va fi succesorul lui pe banca Viitorului. Totuși, antrenorul secund în staff-ul lui Vejle, Dumitru Uzunea, a precizat că tehnicianul român nu ia în calcul o eventuală plecare a lui din Danemarca, astfel că Hagi trebuie să găsească altă variantă.
”Am citit și noi despre varianta Costel Gâlcă la Viitorul. Nu știm nimic despre această posibilitate. Pot spune sigur doar un singur lucru, că noi tocmai am semnat prelungirea contractului aici, la Vejle. E mult mai greu să plecăm acum. În primul rând, pentru că nu se face așa ceva, este vorba despre imaginea noastră, de cuvântul nostru, pe care l-am dat celor care conduc clubul Vejle”, a declarat Dumitru Uzunea, la Radio Sport 1.

Hagi și-a anunțat demisia de la Viitorul

Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM 14 MINUTE
Gică Hagi și-a anunțat retragerea din funcția de manager al echipei înființate de el în 2009. "Regele" a pregătit prima echipă a constănțenilor începând cu 2014, cucerind 3 trofee: titlu în Liga 1 (2016/2017), Cupa României (2018/2019) și Supercupa României (2019).
"Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 - 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României. Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori. Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1", se arată în comunicatul emis de Viitorul.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 41 MINUTE
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 2 ORE