”Trebuie să mă duc în Anglia, mai am contract cu cei de la Nottingham Forest. Acum am văzut că și în Anglia s-a stabilit reînceperea sezonului curent. Sunt discuții, se poate să rămân acolo și la anul pentru că eu niciodată nu am spus că nu vreau să rămân”, a declarat Pantilimon la TelekomSport.
El a vorbit și despre campionatele în care și-ar dori să evolueze: ”Germania, de exemplu, ar fi o idee, tot timpul pentru mine a fost o chestie așa... chiar aș vrea să încerc într-o zi. Avusesem acum mulți ani niște discuții. E un fotbal plăcut, e un fotbal cu multă calitate și e un campionat care îmi place”.
Pantilimon, în vârstă de 33 de ani, a mai evoluat în Anglia la Manchester City, Sunderland și Watford. El a fost cumpărat de Manchester City în 2012 de la Poli Timișoara, însă în doi ani el a evoluat în doar 7 partide pentru echipa de pe Etihad. Pantilimon a jucat în 27 de meciuri pentru naționala României.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 2 ORE
Nottingham Forest, dublă campioană a Europei în 1979 și 1980, evoluează în prezent în Championship, liga a doua din Anglia. Forest nu a mai fost prezentă în Premier League din 1999 însă în acest an are șanse mari de promovare fiind clasată momentan pe locul cinci, cel care asigură un loc în play-off-ul de promovare.
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 4 ORE
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 5 ORE