Mijlocașul a dezvăluit că Ioan Andone, antrenorul de la vremea respectivă, l-a amendat deoarece era prea slab. Potrivit lui Costin Lazăr, "Fălcosul" avea obiceiul să-și amendeze elevii atunci când nu se aflau în parametrii optimi din punct de vedere al greutății.
Într-un interviu oferit pentru Gazeta Sporturilor, Lazăr a mărturisit că ajunsese să mânănce prăjituri în vestiar, pentru a trece "testul" lui Ioan Andone:
"Am luat amendă pentru că am fost slab. Unii aveau 2-3 kilograme în plus și plăteau. Eram la Sportul și vine nea Ando (n.r – Ioan Andone) la mine și îmi zice că îmi dă amendă că aveam 3 kilograme în minus. Eu mâncam prăjituri prin vestiar.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM O ORĂ
Dacă aș fi avut 10 kilograme în plus, situația ar fi stat altfel la echipa națională. Am simțit asta când a intrat Lukaku în mine, în meciul cu Belgia.", a povestit Costin Lazăr, pentru Gazeta Sporturilor.

Costin Lazăr, 32 de selecții la naționala României

Crescut la academia celor de la Sportul Studențesc, Costin Lazăr a promovat la prima echipă a "Studenților" în 1999. După 7 sezoane petrecute în Regie, fostul mijlocaș a fost transferat la Rapid, pentru care a evoluat până în 2011.
De-a lungul carierei, Lazăr a mai jucat la PAOK, Panetolikos, Iraklis și FC Voluntari. Ajuns la 39 de ani, fostul internațional evoluează acum la Mostiștea Ulmu (Liga a 3-a), echipă unde îndeplinește și rolul de antrenor secund. Costin Lazăr a adunat 32 de selecții pentru prima reprezentativă a României, reușind să înscrie 2 goluri.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 10 ORE