Jurnaliștii spanioli de la AS au dezvăluit motivul real pentru care Thomas Tuchel a fost înlăturat de la cârma campioanei Franței. Este vorba despre un gest pe care tehnicianul l-a făcut în seara meciului din UEFA Champions League dintre PSG și Istanbul Bașakșehir, meci care a fost întrerupt din cauza unei discuții avute între arbitrii români Sebastian Colțescu și Ovidiu Hațegan.
Mai exact, Thomas Tuchel a fost extrem de nemulțumit de faptul că meciul s-a întrerupt, a făcut presiuni uriașe să se reia în aceeași seară și și-a asigurat elevii că totul este un complot împotriva echipei de pe Parc des Princes. Spaniolii de la AS transmit că acesta a fost momentul în care germanul a pierdut definitiv vestiarul. Tuchel ar fi refuzat să-și lase fotbaliștii să intre în vestiar și le-a ținut un discurs potrivit căruia întreruperea meciului reprezintă un complot împotriva lor.

PSG – Bașakșehir, meciul care i-a adus demiterea lui Thomas Tuchel

Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
Zoumana Camara, fost jucător al echipei pariziene, și membru al echipei tehnice al lui PSG, ar fi susținut discursul lui Tuchel, generând tensiune în cadrul lotului. Aceeași sursă notează faptul că Tuchel a petrecut câteva minute bune pe banca tehnică în timpul altercației dintre turci și brigada română pentru a încerca să transmită calm și să-și țină jucătorii pe teren. Șeicii au luat decizia de a nu-l demite atunci pe Tuchel pentru a nu distruge moralul echipei chiar înainte de meci, duel care a fost reluat la distanță de 24 de ore și a fost câștigat clar de PSG, 5-1.
Pierre Webo, antrenorul secund al lui Bașakșehir, a răbufnit în minutul 14 al meciului de la Paris, de pe 8 septembrrie, atunci când Sebastian Colțescu i-a spus lui Ovidiu Hațegan, centralul partidei, să-l avertizeze pe "acel negru" atunci când s-a referit la camerunez. Webo i-a cerut socoteală lui Colțescu, apoi jucătorii celor două echipe au ieșit de pe teren și meciul a fost amânat. Partida s-a reluat după 24 de ore, fiind delegată o altă brigadă de arbitri.
Ligue 1
Un singur jucător a știut dinainte că Mbappe va rămâne la PSG! Pochettino "a dat tot din casă"
IERI LA 07:30
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33