Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Incredibil! Un alt meci suspendat în Franța: Paris FC-Lyon

Ion Alexandru

Actualizat 18/12/2021 la 09:56 GMT+2

Paris FC, a doua echipă a capitalei Franței a disputat o partidă în Cupă împotriva lui Lyon, dar aceasta nu s-a terminat. Fanii au provocat suspendarea meciului după o bătaie generală în tribune!

Le match entre le Paris FC et l'OL interrompu par des incidents en tribunes en Coupe de France

Credit imagine: Getty Images

Paris FC - Lyon este doar un nou episod din haosul organizatoric care domenește ăn fotbalul francez. La doar 3 săptămâni după incidentele grave care au dus la suspendarea meciului din Ligue 1 dintre Lyon și Marseille, un nou meci a fost abandonat din cauza fanilor recalcitranți.
La scorul de 1-1, fanii parizieni i-au atacat pe oaspeții veniți de la Lyon și aceștia s-au refugiat pe teren.
Primele incidente au fost semnalate chiar în debutul partidei, când ultrașii lyonezi au aruncat cu mai multe torțe în sectorul cel mai apropiat unde se aflau fanii gazdă. După câteva momente tensionat, meciul de pe stadionul Chartely a început și Paris FC a deschis scorul prin Gaetan Laura. Moussa Dembele a egalat, iar incidentele între fani s-au amplificat. În pauză, huliganii parizieni au aruncat două petarde cu gaze lacrimogene în secturul ocupat de fanii lui Olympique Lyon și poliția a intervenit în forță. Mulși dintre fani au fost nevoiți să coboare pe teren.
Incidente la Paris
Jucătorii au revenit de la cabine împreună cu arbitrii, dar meciul a fost suspendat după 50 de minute de discuții.

Franța are mari probleme cu huliganii

10 meciuri au fost suspendate din cauza fanilor violenți pe teritoriul Franței în 2021. Ultimul meci cu probleme a fost chiar la Lyon, unde Dmitri Payet (Marseille) a fost lovit cu o sticlă în cap și meciul a fost oprit definitiv.
Violența fanilor francezi a ajuns și pe masa Guvernului de la Paris care pregătește pentru 2022 o lege foarte dură pentru cei care provoacă asemenea incidente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo