Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, out din Cupa Franței! Starurile lui Pochettino au fost învinse la penalty-uri de Nice

Nicu Savin

Actualizat 01/02/2022 la 00:52 GMT+2

PSG a fost eliminată din optimile de finală ale Cupei Franței. Parizienii au pierdut pe teren propriu cu Nice, la loviturile de departajare, după ce la finalul celor 90 de minute scorul a fost 0-0.

Lionel Messi a souffert face à Nice

Credit imagine: Getty Images

Ultimul meci din optimile de finală ale Cupei Franței era unul extrem de atractiv pe hârtie, deoarece le aducea față în față pe PSG și Nice. Partida de pe Parc de Princes a fost una anostă, starurile lui Pochettino făcând un meci modest (PSG a avut două șuturi pe poartă), iar oaspeții mulțumindu-se să se apere exact.
S-a terminat 0-0 la finalul celor 90 de minute, iar apoi s-a trecut direct la loviturile de departajare. Cei de la Nice au început loteria penalty-urilor și Schneiderlin a marcat, dar apoi Messi, care a jucat în premieră cu numărul 10 pe spate la PSG, a egalat situația cu o execuție sigură.
Citește și:

PSG, eliminată din Cupa Franței

Egalitatea a persistat după ce Todibo și Mbappe au marcat și ei, dar apoi Nice a preluat conducerea, Atal marcând, iar Paredes fiind primul jucător care ratează. Donnarumma a parat apoi șutul lui Delort și Draxler a marcat cu emoții, restabilind egalitatea.
Au urmat câte doi jucători din fiecare echipă care au înscris, dar apoi echilibrul s-a rupt. Dante l-a executat pe Donnarumma cu o scăriță, iar apoi tânărul Xavi Simons (18 ani) a ratat, Nice obținând calificarea în faza următoare, în special datorită portarului Marcin Bulka, care este jucătorul lui PSG, împrumutat pentru acest sezon la Nice.
Așadar, PSG ratează un prim obiectiv în acest sezon competițional, iar gruparea de pe Parc de Princes începe să dezvolte un adevprat complex în fața lui Christophe Galtier. După ce tehnicianul le-a suflat titlul parizienilor în stagiunea trecută, când era pe banca lui Lille, acesta a reușit acum să elimine formația plină de staruri a lui PSG și din Cupa Franței. În plus, Nice a plecat neînvinsă de la Paris și în Ligue 1 în acest sezon, meciul respectiv încheindu-se cu o remiză albă.
Tabloul sferturilor de finală din Cupa Franței
  • Monaco - Amiens
  • Bergerac - Versailles
  • Nice - Marseille
  • Nantes - Bastia
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol