Olympique Lyon s-a calificat în finala Cupei Ligii după lovituri de departajare în partida contra celor de la Lille. Portarul naționalei României, Ciprian Tătărușanu, a fost eroul celor de la Lyon, reușind să apere primul penalty din serie în fața lui Bamba.
A fost 2-2 după 90 de minute. Renato Sanches a deschis scorul pentru Lille în minutul 13, pentru ca Dembele să egaleze din penalty la 4 minute distanță. Finalul de meci a fost nebun: Aouar a marcat pentru 2-1 pentru Lyon cu 5 minute înainte de final, însă Remy, din penalty, a egalat în prelungiri!
Tătărușanu a reușit să apere primul penalty, la execuția lui Janathan Bamba. Pentru Lyon au transformat Dembele, Terrier, Cornet și Thiago Mendes, pentru ca Renato Sanches să rateze al 5-lea penalty al lui Lille, trimițând pe lângă poartă, iar Lyon a obținut biletele pentru marea finală!
Liga
E gata! S-a terminat calvarul pentru Ansu Fati
16/09/2021 LA 17:40
Ciprian Tătărușanu a fost desemnat Jucătorul Meciului de fanii lui Lyon! El va apăra și în finala de pe 4 aprilie care va avea loc pe Stade de France din Paris. Reims și Paris Saint-Germain se luptă în această seară pentru al 2-lea loc în finală.
Vă mulțumesc mult că m-ați ales jucătorul meciului. Eu și toată echipă vă așteptăm pe Stade de France pentru marea finală
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga Campionilor UEFA
Continuă problemele pentru Barcelona după înfrângerea cu Bayern din UCL! Ce jucători s-au accidentat
16/09/2021 LA 07:14
Liga
Barcelona își blindează viitorul! Ce măriri de salariu primesc puștii rămași în locul lui Messi
04/09/2021 LA 08:14