Pe 25 octombrie FC Argeș sărbătorește cea mai mare victorie din istoria clubului. În 1972, Argeșul lui Dobrin învingea marele Real Madrid, cu 2-1, după un meci de poveste făcut de cel considerat de mulți cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor.
Dobrin a făcut un meci de zile mari atunci și i-a impresionat pe spanioli prin creativitatea sa extraordinară, care s-a manifestat prin driblinguri și pase amețitoare. Tot Dobrin a fost cel care a dechis scorul din penalty în minutul 24, pentru ca apoi Anzarda să egaleze pentru Real în minutul 41. A doua parte a fost dominată de piteșteni, Prepurgel înscriind golul decisiv în minutul 62.
La 48 de ani distanță, fanii piteșteni au avut parte de o surpriză extraordinară. Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, a început să urmărească pagina oficială de Instagram a clubului.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM O ORĂ

Legătura dintre Thibaut Courtois și FC Argeș

Conform Fanatik, Courtois este foarte bun prieten cu Alexander Maes, cel care a ajuns recent la FC Argeș. Maes a venit liber de contract la Pitești, ultima sa echipă fiind Beerschot, în Belgia.
Atât Maes, cât și Courtois au debutat la reprezentativa U18 a Belgiei în 16 septembrie 2016, în amicalul cu Luxemburg, câștigat de belgieni cu 3-1. Cei doi erau foarte buni prieteni din copilărie, anul trecut portarul lui Real fiind chiar prezent la un meci al lui Beerschot.
Astfel, pentru a rămâne la curent cu ce face prietenul său, Courtois a început să urmărească pagina de Instagram a lui FC Argeș. Acest lucru a fost remarcat și de piteșteni.
„Coincidență sau nu, ieri, 25 octombrie, în ziua în care s-au împlinit 48 de ani de la victoria Argeșului împotriva lui Real Madrid C.F., Thibaut Courtois , portarul Realului și al Naționalei Belgiei, ne-a făcut o surpriză și a devenit parte a familiei vulturilor alb-violeți. Bedankt voor je steun! Merci d’être avec nous! ¡Hala Madrid!”, au scris ei.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 11 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 15 ORE