Goalkeeper-ul belgian a vorbit înaintea întâlnirii Real Madrid - Barcelona şi i-a minimizat calităţile starului argentinian.
"Dacă m-am gândit la Messi în aceste ore dinaintea meciului? Nu, deloc. Mi s-a întâmplat să mâ gândesc în primul sezon la Atletico Madrid, în special când trebuia să joc pe Camp Nou cu toate vedetele blaugrana, dar acum e diferit. Totul este diferit. Pentru mine Messi este ca oricare alt jucător. Niciodată nu am avut coşmaruri din cauza lui. Îl analizăm la fel cum am analiza un jucător de la Celta sau Levante. Nu este nicio diferenţă", a afirmat Thibaut Courtois, portar Real Madrid, conform Eleven Sports.
De cealaltă parte, căpitanul madrilenilor, Sergio Ramos, are o părere diferită faţă de cea a colegului din poartă.
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Am un respect uriaş pentru Messi. Cred că este unul dintre cei mai mari jucători din istorie şi îl respect enorm. Sper că duminică nu va fi ziua lui, iar asta înseamnă ca noi să ne facem treaba, iar dacă mai putem să obşţinem un rezultat bun, e cu atât mai bine.Îi doresc tot binele, ca şi coleg de profesie, dar numai atâta timp cât nu ne afectează pe noi negativ! E dificil, dar are respectul meu maxim. Cred că e unul dintre cei mai buni | Sergio Ramos
Real Madrid şi Barcelona se întâlnesc duminică, de la ora 22:00. Aceasta este a 180-a oară când cele două rivale se duelează în campionat.
În acest moment, Barcelona este pe primul loc în campionat, la două puncte distanţă de locul doi, ocupat de Real Madrid.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM O ORĂ
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM 2 ORE