La sfârșitul lunii iulie, Philippe Coutinho va reveni în lotul Barcelonei din împrumutul la FC Bayern, însă nu va sta pe Camp Nou pentru prea mult timp, asta pentru că oficialii catalani au de gând să-l folosească drept monedă de schimb pentru transferul lui Neymar la Barcelona.
Deși are contract cu PSG până în 2022, Neymar ar putea părăsi clubul de pe Parc des Princes chiar în această vară. Discuțiile legate de transferul brazilianului pe Camp Nou au fost avansate de mai multe ori, însă nu s-a ajuns la un acord. Potrivit presei catalane, brazilianul încă se mai gândește la viitorul lui pe Camp Nou. Pentru că oficialii PSG nu sunt interesați să-i prelungească contractul lui Neymar, Barcelona ar putea profita de această ocazie.

Cum ar putea ajunge Neymar la Barcelona

Liga
Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Coutinho în China! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
11/01/2022 LA 08:01
Catalanii sunt deciși ca în următoarea fereastră de transfer să se axeze pe Neymar și Lautaro Martinez. Mundo Deportivo a precizat luni că Philippe Coutinho va purta un rol esențial în aducerea lui Neymar pe Camp Nou. Brazilianul nu este așteptat să rămână la Bayern și în sezonul viitor, așa că va fi folosit în planurile Barcelonei de transferuri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Despărțirea lui Coutinho de Barcelona, iminentă! Unde ar putea ajunge brazilianul
06/01/2022 LA 11:24
Premier League
Coutinho, dorit de o echipă de top din Premier League! Unde poate ajunge fostul star de la Liverpool
28/12/2021 LA 15:33