După începutul de sezon nefast, Craig Shakespeare a fost demis din funcția de manager al Leicester City, devenind al doilea antrenor care și-a pierdut locul de muncă în acest sezon din Premier League, după ce Frank De Boer a părăsit pe Crystal Palace.
Echipa se află în zona retrogradării, ocupând locul 18 după opt etape disputate din prima ligă engleză. Singura victorie obținută de Leicester în acest sezon a venit pe teren propriu împotriva lui Brighton, pe 19 august. Cu Shakespeare pe bancă, formația a mai obținut trei rezultate de egalitate - cu Huddersfield, Bournemouth și West Bromwich.
Shakespeare a fost instalat în funcția de manager în luna iunie, după ce a preluat echipa ca interimar în urma demiterii lui Ranieri. Sub comanda italianului, Leicester a devenit surprinzător campioana Angliei în sezonul 2015/2016, în timp ce sezonul trecut s-a clasat pe locul 12.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 2 ORE
În ultimul meci al lui Shakespeare ca manager al echipei, Leicester a încheiat la egalitate, 1-1, revenind după ce a fost condusă pe teren propriu de West Bromwich luni seara.
Echipa a confirmat demiterea lui Shakespeare într-un comunicat, menționând că asistentul Michael Appleton va conduce echipa în deplasarea din weekend de la Swansea.
Vicepreședintele Leicester City, Aiyawatt Srivaddhanaprabha a spus: „Craig a fost un angajat grozav la Leicester City în rolurile de manager asistent și de manager. [...] Contribuția sa la cea mai de succes perioadă din istoria lui Leicester City este considerabilă.”
„Cu toate acestea, conducerea a crezut de cuviință, din păcate, că o schimbare este necesară pentru a duce clubul mai departe. [...] Craig este și va rămâne o figură foarte populară și respectată la Leicester City și va fi bine-venit pe King Power Stadium în viitor atât în calitate profesională, cât și ca prieten al clubului.”
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 4 ORE
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 5 ORE