Leicester City a confirmat promovarea lui Craig Shakespeare pe postul de manager al clubului. Fostul asistent al lui Claudio Ranieri, italianul care a fost demis spre finalul lunii în ciuda faptului că a adus cea mai mare performanță a clubului când a câștigat surprinzător Premier League, va conduce echipa până la finalul sezonului.
Plecarea lui Ranieri a fost îndelung comentată, iar conducerea clubului a discutat cu mai mulți potențiali urmași pe termen lung ai acestuia, însă Shakespeare a fost preferat după ce a reușit să aducă două victorii consecutive în interimatul său, 3-1 cu Liverpool și Hull City.
Englezul se află la club din 2011, el lucrând și sub comanda lui Nigel Pearson în sezonul promovării lui Leicester în Premier League. Obiectivul principal setat de conducere pentru cele 11 meciuri rămase din sezon este salvarea de la retrogradare. Echipa se află la trei puncte de primul loc ce duce în liga a doua, având și un meci în plus de disputat față de Hull City, echipa aflată pe locul 18.
Fotbal
EXCLUSIV | Denis Alibec a ajuns în Grecia, unde ar putea semna cu Atromitos
ACUM 17 MINUTE
„Am știut că echipa va fi în mâini bune când l-am rugat să o preia acum două săptămâni,” a spus vicepreședintele lui Leicester, Aiyawatt Srivaddhanaprabha. „A inițiat un răspuns pe care îl așteptam din partea echipei, demonstrând calitățile sale de lider și calm sub presiune pentru a aduce două rezultate foarte importante. I-am propus să continuă să conducă echipa în acest sezon și suntem fericiți că a acceptat.”
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 13 ORE
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 13 ORE