Meciul nu a avut parte de cel mai spectaculos început, însă în minutul 14 părea ca lucrurile încep să curgă așa cum era de așteptat. Craiova a deschis scorul. Nistor a găsit o pasă ideală, de peste 30 de metri prin care a depășit întreaga apărare adversă. Andrei Ivan a fost destinatarul, el a preluat și a finalizat apoi impecabil, printr-un lob peste Popa pentru a deschide scorul.
Doar două minute mai târziu însă, la o pătrundere a lui Stahl printre Baiaram, Bancu și Marius Constantin, jucătorul Astrei este bruscat de Constantin iar arbitrul nu a ezitat și a acordat penalty. Valerică Găman a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri.
Fotbal
Lewis Hamilton nu se consideră lider la Mercedes! Ce a spus despre provocările acestui sezon
ACUM O ORĂ
Ulterior, deși Craiova a dominat partida în mod clar, oltenii nu au reușit să marcheze astfel că s-a ajuns la prelungiri. În minutul 93, contrar cursului jocului, Astra a trecut la conducere. Valentin Gheorghe a șutat puternic de la marginea careului, respingerea lui Pigliacelli nu a fost convingătoare iar Boe-Kane a profitat și a reluat cu capul pentru a face 2-1.
Șapte minute mai târziu însă, spectacolul avea să continue. Craiova a egalat după un șut absolut imparabil al lui Dan Nistor, de la peste 25 de metri. Nimeni nu a stat aproape de fostul jucător al lui Dinamo iar Nistor a șutat total liber.
Astra nu a mai rezistat iar în minutul 113 Screciu a dat lovitura de grație. El a profitat de o ieșire neinspirată a lui Popa în urma unei centrări a lui Nistor și a marcat golul care a adus Cupa României pe Ion Oblemenco.
Premier League
Thomas Tuchel va primi buget de 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri în această vară
ACUM O ORĂ
Liga
Barcelona își va oficializa interesul pentru unul dintre starurile Braziliei
ACUM 2 ORE