Universitatea s-a calificat în finala Cupei după 2-2 pe terenul Viitorului Tg. Jiu. În tur, echipa lui Ouzounidis a câștigat clar, cu 3-0.

Universitatea Craiova - Astra, finala Cupei României

După ce a câștigat cu 3-0 în tur, grecul de pe banca Universității și-a permis să facă mai multe improvizații în echipă.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 3 ORE
Universitatea a fost condusă cu 1-0 și 2-1, dar a revenit de fiecare dată pe tabelă.
Craiova a început în atac și Camara a lovit bara în minutul 3, dar Viitorul a deschis scorul în minutul 17 prin Darius Buia. Două minute mai târziu, Ofosu a egalat pentru Universitatea, dar Paraschiv a adus-o din nou în avantaj pe Viitorul în minutul 28.
Tudorie a egalat la 2 pentru Universitatea și a stabilit și scorul final. Astfel, Universitatea merge în finala Cupei României, după 5-2, la general.
În cealaltă semifinală, Astra a câștigat la penalty-uri returul cu Dinamo.

CU SUPORTERI ÎN TRIBUNE LA FINALĂ

Finala Cupei României se joacă la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, pe 22 mai.
Federația Română de Fotbal a cerut oficial ca finala Cupei să se dispute cu spectatori.
Pe 22 mai, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană se va desfășura finala Cupei României, care ar putea fi primul meci cu spectatori în tribune, după ce accesul fanilor a fost interzis la evenimente sportive din cauza pandemiei.
Aproximativ 7500 de suporteri ar putea fi în tribune, la Ploiești.
"Competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României fără spectatori, numai în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.
Prin excepție de la prevederile anterioare, competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor, doar ca evenimente test/pilot cu aprobarea CNSU pe baza propunerii Ministerului Tineretului și Sportului și cu avizul Ministerului Sănătății, participarea fiind permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate, se află în perioada cuprinsă între a 15 și a 90 a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, în condițiile stabilite prin metodologia aprobată prin ordin comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății", se arată într-un comunicat al Guvernului.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 4 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 5 ORE