Pe 22 mai, la Ploiești este programată finala Cupei României dintre Universitatea Craiova și Astra Giurgiu.

Craiova cere schimbarea stadionului finalei Cupei

Oltenii vor să mute locația de disputare a finalei Cupei pentru a avea mai mulți suporteri pe stadion. Finala Cupei va fi primul meci cu spectatori în România, de când accesul fanilor a fost interzis pe arenele sportive.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM O ORĂ
Arena Națională și Ion Oblemenco sunt cele două stadioane propuse de conducerea Craiovei pentru disputarea finalei Cupei României. Oltenii spun că cel puți 10 000 de fani ai Craiovei vor veni la meci.
Suporterii care vor veni la stadion trebuie să îndeplinească una dintre cele 3 condiții impuse de autorități, și anume: să prezinte un test PCR negativ efectuat în ultimele 72 de ore sau test antigen rapid efectuat în ultimele 24 de ore, sa prezinte dovada vaccinării sau să fie în perioada de cel puțin 15 zile și maximum 90 de la un test pozitiv.
”Finala este primul meci pe care l-am aprobat, avem solicitarea din partea federației că doresc spectatori pe stadion. Am înaintat-o către Ministerul Sănătătii și urmează ordinul comun, pe care îl vom înainta CNSU, sper că vom avea avizul”, a explicat Eduard Novak.
"Sper să ajung și eu la finala Cupei Romaniei. Joacă Craiova, asa că s-ar putea să fiu și eu acolo. Deci, o zi importantă, 22 mai: Guvernul în stradă și seara avem Cupa Romaniei. Este primul eveniment sportiv la care vrem să avem spectatori, după această perioadă, și pe care nu aș vrea să îl ratez", a declarat premierul Florin Cîțu, într-o conferință de presă.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 9 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 10 ORE