Universitatea Craiova este foarte aproape de despărțirea de Mirko Pigliacelli. Agentul portarului îi caută echipă în campionatul natal.
În pole-position se află Pescara, informează cei de la rete8.it. Chiar dacă echipa evoluează în Serie C, acest aspect nu ar fi atât de important, în contextul în care ar avea asigurat locul de titular, deoarece Fiorillo, omul de bază pentru acest post din sezonul trecut urmează să facă pasul în Serie A, la nou promovata Salernitana.
Sursa mai sus citată scrie că este posibil ca Pescara și Craiova să cadă la înțelegere și asupra unui împrumut, cu opțiune de cumpărare definitivă, dacă echipa va promova în Serie B.
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi după debutul în UCL
ACUM 10 MINUTE
Mirko Pigliacelli a intrat în ultimul sezon prevăzut în contract. Goalkeeper-ul italian ar urma să plece pentru ca oltenii să încaseze o sumă de bani în schimbul transferului său. Oficialii clubului au prevăzut, se pare, acest scenariu, motiv pentru care l-au adus pe David Lazar de la Astra.
Goalkeeper-ul în vârstă de 28 de ani a avut un sezon excelent, cu 21 de partide în care nu a încasat gol în Liga 1. El are în CV următoarele formații: Parma, Sassuolo, Pescara, Reggina, Frosinone, Pro Vercelli şi Trapani.
  • Mirko Pigliacelli este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 1,5 milioane de euro, fiind unul din cei mai bine evaluați fotbaliști ai oltenilor.

Craiova l-a cedat pe o sumă impresionantă în această vară pe Cicâldău

Nu doar Craiova dă o lovitură financiară, ci și Gheorghe Hagi. Conform sport.ro, când Cicâldău a plecat de la Viitorul, Hagi a păstrat un procent de 30% dintr-un viitor transfer. Astfel, Hagi ar primit aproximativ 2 milioane de euro, după transferul românului la Galatasaray.
Alex Cicâldău este evaluat la 6,5 milioane de euro de site-ul Transfermarkt.
Fotbalistul este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, de unde a fost cumpărat de Universitatea Craiova pentru 1 milion de euro.
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
ACUM 39 MINUTE
Europa League
Moruțan și Cicâldău, printre cei mai buni jucători de la Galatasaray! Ce note au primit românii
ACUM 3 ORE