Oltenii vor trebui să joace departe de casă primul meci din grupele Conference League, în caz de calificare. În a doua jumătate a lunii septembrie, arena din Bănie va fi blocată de concerte, astfel că oficialii clubului au trebuit să se reorienteze.
În contextul în care în București există un "bazin" mare de fani ai oltenilor, conducerea a luat decizia ca Arena Națională să fie "casa" Craiovei pentru primul meci de acasă în Conference League, anunță Gazeta Sporturilor. Evident, a contat în alegerea celui mai mare stadion din țară și faptul că nu existau foarte multe arene care să fie omologate pentru acest nivel.
Conform sursei citate, Craiova a trebuit să rezolve această problemă încă de acum, pentru că UEFA le cere cluburilor o dată clară pentru alegerea stadionului/stadioanelor pe care vor evolua. Astfel, s-a luat deja legătura cu Primăria București, iar părțile au ajuns la un numitor comun.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a intrat în rol la Craiova! Prima decizie importantă pe care a luat-o antrenorul
ACUM 4 ORE

Venirea Craiovei pe Arena Națională nu va afecta meciurile celor de la FCSB

Faptul că FCSB - echipă care joacă de obicei pe Arena Națională - s-ar putea califica și ea în grupe nu schimbă cu nimic situația. UEFA va avea grijă în stabilirea programărilor ca în săptămâna în care FCSB joacă acasă, Craiova să evolueze în deplasare, astfel încât cele două cluburi să nu aibă emoții privind găzduirea partidelor.
După ce a dat recital cu Vllaznia, Craiova o va întâlni în turul 3 preliminar din Conference League pe Zorya Lugansk. În teorie, ucrainenii pleacă favoriți, dar situația politică din țara vecină a făcut ca adversara oltenilor să nu aibă vreun meci oficial în picioare de mai bine de jumătate de an. În teorie, asta înseamnă un avantaj enorm, deși Dinamo Kiev a demonstrat contrariul, reușind să o elimine pe Fenerbahce.
În cazul în care Craiova trece de Zorya Lugansk, formația lui Balint va prelua statutul de cap de serie al ucrainenilor, în play-off, și va avea parte de o adversară abordabilă.
Romanian Liga I
Rădoi, discurs de mare antrenor la prezentarea la Universitatea Craiova: "Nu spun lucruri mărețe"
ACUM 9 ORE
Fotbal
EXCLUSIV | Cum arată staff-ul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova! Condiția pusă pentru a semna
IERI LA 16:58