În minutul 2 al partidei, Andrei Ivan obţine o lovitură de la unsprezece metri, după ce a fost faultat în careu. Alexandru Cicâldău a marcat, nelăsându-i vreo șansă portarului Batista. Șase minute mai târziu şi elevii lui Edward Iordănescu au obţinut un penalty, iar Marius Constantin a reuşit să marcheze. Valentin Mihăilă a înscris golul decisiv, în minutul 27, când a trimis balonul cu capul în poarta lui Gaz Metan Mediaş.
De notat că Gaz Metan a mai cerut un penalty, iar senzația generală a fost că pretențiile medieșenilor au fost întemeiate.
Craiova ocupă primul loc în clasamentul play-off-ului, cu 26 de puncte, iar Gaz Metan Mediaş se află pe locul 5, cu 22 de puncte. Campioana CFR poate reveni luni pe primul loc, dacă va obține cel puțin o remiză, pe teren propriu, cu Astra.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Povestea lui Ștefan Baiaram! Interviu exclusiv despre Craiova și planuri de viitor
16/09/2021 LA 12:03
În următoarea rundă, Universitatea Craiova va înfrunta FCSB, iar Gaz Metan Mediaş se va duela cu CFR Cluj.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Un fotbalist de la Craiova, dorit în MLS! Cine este jucătorul care ar putea ajunge în America
14/09/2021 LA 16:21
Romanian Liga I
Dat afară de FCSB, Alexandru Crețu e la un pas să semneze cu o mare rivală a roș-albaștrilor
30/08/2021 LA 19:05