Athanasios Papazoglou a înscris, pentru 1-0, în minutul 54, după ce pasa trimisă de Vlad l-a lăsat singur cu portarul Popescu.
Fanii Craiovei şi-au pierdut răbdarea, mulţi dintre ei părăsind arena, iar meciul părea să se îndrepte spre o mare surpriză. Doar că Bergodi a dat încă o dată dovadă că e unul dintre cei mai neinspiraţi antrenori. A mutat defensiv, într-un moment în echipa sa dicta ritmul, permiţându-i Craiovei să reintre în meci.
Cicâldău a marcat golul egalizator în minutul 74, iar în minutul 89 Bălașa a marcat pentru 2-1 în favoarea Craiovei. Pasa decisivă a fost oferită de Mihăilă.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 14 ORE
Echipele utilizate:
Universitatea Craiova: Popescu – Mățel, Bălașa, Ferreira, Bancu – Zakaric (Roman 57), Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Nițu (Ivan 25), Mihăilă
FC Voluntari: Rîmniceanu – Vlad, Armaș, Rodriguez, Strună – Laidouni, Gorobsov (Balaur 79), Gheorghe – Căpățână, Papazoglou, Costin (Avto 42)
În clasamentul Ligii 1, Universitatea Craiova se poziționează pe locul 3, cu un total de 37 de puncte, iar FC Voluntari este ultima clasată, cu 8 puncte.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Focar de Covid-19 la Universitatea Craiova! Meciul cu Rapid, în pericol de a fi amânat
14/01/2022 LA 16:30