Echipa națională a cedat cu 2-1 în fața Georgiei la Ploiești, dar soarta partidei putea fi alta. La 1-0 pentru Georgia, echipa națională a avut un penalty pe care Răzvan Marin l-a ratat.

Răzvan Marin, despre penalty-ul ratat

La finalul meciului pierdut de la Ploiești, Răzvan Marin a vorbit despre înfrângerea României, dar și despre momentul ratării penalty-ului.
Romanian Liga I
Adrian Popa, prezentat oficial la Steaua București!
ACUM 12 MINUTE
"Nu ma apasă ratarea, dar îmi pare rau. A venit într-un moment important, era 1-0 pentru ei, au rămas în 10 și ei. Sunt sigur că dacă marcam, întorceam scorul. Nu pot schimba nimic, îmi pare rău.
O să analizăm acest meci, luăm părțile bune și trebuie să băgăm capul în pământ, să mergem în Anglia, să facem o prestație bună. Ce pot să spun? Credeți că noi nu ne dorim să câștigăm sau să dăm tot ce avem mai bun? Reprezentăm o țara întreagă, nu am reușit să câștigăm, dar din pacate nu putem schimba nimic din ultimele două meciuri.
Trebuie să gândim individual ce am facut bine și ce nu și să îndreptăm greșelile. Mister e lângă noi, cred că va rămâne lângă noi, împreună o scoatem la capăt.", a declarat Răzvan Marin la finalul meciului.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim și-a pierdut răbdarea cu Moruțan! Presa turcă scrie că românul ar urma să fie împrumutat
ACUM 18 MINUTE
Ligue 1
AS Monaco a schimbat mai mult de jumătate de echipă la ultimul meci de campionat. Cum a fost posibil
ACUM 43 MINUTE