În înfrângerea cu Astra de acum două etape (2-0 pentru giurgiuveni), Nepomuceno a fost unul dintre cei mai slabi de pe teren. Doi dintre coechipierii lui au trecut repede peste eșec și s-au gândit să îi facă o farsă. Crețu și Mihaiu, fotbaliști U23, au pus în aplicare o glumă macabră în hotel, după ce alb-roșiii s-au întors de la stadion. Astfel, ei au lipit o cruce pe ușa camerei unde stătea Nepomuceno și au scris "RIP" dedesubt (n.r. Rest in peace - Odihnește-te în pace).

Jucătorii, trimiși la Dinamo 2 pentru "gluma" lor

Evident, șefii lui Dinamo nu au gustat gluma, iar Jerry Gane a decis să îi scoată din lot pe cei doi fotbaliști, care nu au figurat pe foaia de joc la înfrângerea usturătoare cu Viitorul, 0-5. Între timp, stafful tehnic a decis să îi ierte pe cei doi, după ce aceștia și-au cerut scuze.
Cupa Mondială FIFA
Adrian Porumboiu acuză o gafă a UEFA și FIFA în privința nedelegării lui Istvan Kovacs la centru
ACUM 24 MINUTE
"A fost un incident de acest gen, da. Ei spun că a fost o glumă între ei. Au fost trimiși zece zile la echipa a doua, dar s-au și întors între timp. Nu se face așa ceva într-un loc public, mai ales că cei de la hotel ne-au ajutat în aceste momente dificile ale clubului. E un hotel de patru stele, sunt și alți clienți acolo.
Nu eram la cămin, nu eram la Săftica sau în vreun cantonament, cum se făcea pe vremuri. Plus că nu se fac glume cu cruci și astfel de lucruri macabre. Oricum, nu asta e problema lui Dinamo în momentul de față", a explicat Mario Nicolae, managerul sportiv al "câinilor roșii" pentru Gazeta Sporturilor.
Cupa Mondială FIFA
Completarea genială a lui Lineker la citatul celebru despre ce înseamnă Germania în fotbal
ACUM 32 MINUTE
Fotbal
Hansi Flick anunță revoluția în fotbalul german! Măsurile urgente pe care le-a cerut
ACUM O ORĂ