Cei de la Football Italia au alcătuit cel mai bun XI din istoria Serie A, echipă alcătuită doar din jucători care provin din Europa de Est. Jurnalistul Vilizar Yakimov a ales o echipă în sistemul 3-4-2-1, lucru care a făcut ca Adrian Mutu să nu prindă acest XI.
Adrian Mutu a marcat 103 goluri în 271 de partide de Serie A pentru Inter, Juventus, Verona, Parma, Fiorentina și Cesena.

Cristi Chivu, în cel mai bun XI

Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
Dacă Adrian Mutu nu a fost ales în 11-le ideal al est-europenilor din Serie A, în schimb Cristi Chivu a fost ales în apărare. Fost jucător la AS Roma și Inter Milano, Chivu a marcat 9 goluri în 200 de partide în prima ligă din Italia.
"Un fundaș versatil și care a fost la apogeu în perioada lui Jose Mourinho la Inter. Românul a înregistrat peste 120 de apariții la AS Roma înainte de transferul la Inter din 2007 acolo unde a <<înflorit>>. A devenit rapid unul dintre preferații lui Mourinho, cel care a reușit să-i țină temperamentul în control ceea ce a îmbunătățit enorm consistența jocului său. A câștigat Scudetto și a fost o parte importantă la tripla istorică a lui Inter din 2010, astfel că românul merită clar un loc în <<inima>> defensivei acestei echipe" scriu cei de la Football Italia despre Chivu.
Iată cum arată cel mai bun XI din istoria Serie A alcătuit doar din jucători din Europa de Est:
Samir Handanovic (Udinese, Inter) - Kakha Kaladze (Milan, Genoa), Cristi Chivu (AS Roma, Inter), Sinisa Mihajlovic (Roma, Sampdoria, Lazio, Inter) - Zvonimir Boban (Milan), Dejan Stankovic (Lazio, Inter), Vladimir Jugovic (Sampdoria, Juventus, Lazio, Inter), Pavel Nedved (Lazio, Juventus) - Dejan Savicevic (Milan), Zbigniew Boniek (Juventus, Roma) - Andriy Shevchenko (Milan)
https://i.eurosport.com/2020/05/19/2820872.png
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18