Cristi Chivu a obținut licența PRO de antrenor în septembrie 2020, iar acum a realizat un nou pas în carieră. După ce a pregătit echipa U18 a lui Inter și grupele de copii U14 și U17, la începutul lunii iulie a fost promovat la lotul U19 al nerazzurrilor.

Cristi Chivu la Inter Primavera: "Pe teren simt adrenalina, sângele în vene"

Acum, Chivu a oferit un interviu încântător pentru Inter TV în care se destăinuie și vorbește despre principiile sale și pasiunea pe care o poartă pentru profesia de antrenor.
Serie A
#VOCE Duminica, pierzi sau câștigi un “anticipo”
06/11/2022 LA 07:50
"Mă simt cel mai bine pe terenul de fotbal, acolo simt adrenalina, simt cum îmi curge sângele prin vene. Mereu încerc să-i învăț pe băieții mei care sunt valorile de bază. Am început cu U14, am continuat cu U17, U18, iar acum încep un drum foarte promițător cu Primavera.În fiecare an încerc să implementez ceva nou, țelul meu este să-i țin pe acești tineri conectați. Eu le predau fotbalul, așa am crescut și eu în cariera mea de jucător, în fiecare zi învățam câte ceva. Nu vreau să intrăm într-o rutină, trebuie să știi să gestionezi tot felul de situații în fotbal.
Băieții mă impresionează în fiecare zi. Eu încerc să le transmit valorile corecte, dar în același timp învăț multe lucruri de la ei. Tot ce am câștigat în carieră am câștigat prin muncă și prin modestie. Aceste lucruri nu se schimbă atunci când se termină cariera de jucător.Am furat meserie de la fiecare antrenor pe care l-am avut, dar și tatăl meu m-a învățat multe lucruri. Pasiunea pentru fotbal am primit-o de la tatăl meu", a declarat fostul căpitan al naționalei României.
Cristi Chivu a contribuit la obținerea unor performanțe uriașe în tricoul clubului milanez, reușind să cucerească 9 trofee: o Ligă a Campionilor, 3 titluri în Serie A, un Campionat Mondial al Cluburilor, 2 Cupe și 2 Supercupe ale Italiei.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, condusă cu 2-0 de Bayern după jumătate de oră. Reacțiile presei nu au întârziat să apară
26/10/2022 LA 21:08
Fotbal
Cristi Chivu, performanță uriașă cu Inter U19! Echipa românului e în 16-imile UEFA Youth League
26/10/2022 LA 16:21