Cristi Ganea a evoluat în ultimii 2 ani la Aris Salonic și își va continua activitatea în campionatul Greciei și în următoarele două sezoane.
"Panathinaikos anunță achiziția lui Cristian Ganea. Fundașul stânga român a semnat un contract pe doi ani", a fost anunțul făcut de gruparea "verzilor".
Fotbal
Doi fotbaliști români, pe lista unei campioane din Europa! Cine are cele mai mari șanse să semneze
ACUM O ORĂ

Cristi Ganea a fost prezentat fanilor pe site-ul oficial

Jucătorul român a fost prezentat apoi fanilor pe site-ul oficial al clubului:
"Cristian Ganea s-a născut pe 24 mai 1992, în orașul Bistrița, România. A intrat în academia de la Inter Viișoara, înainte de a-și urma, la 13 ani, părinții în Țara Bascilor, în Spania. Acolo a intrat în academia de la Basconia și apoi la Intarcu, înainte de a semna un contract profesionist la Mallorca, la vârsta de 18 ani. A jucat la tineret și la echipa secundă, înainte de a fi împrumutat la o echipă de divizia a patra, Santani.
În cele din urmă, în ianuarie 2013, s-a întors în România la Tîrgu Mureș, o echipă în liga secundă. Șase luni mai târziu a fost transferat la Universitatea Craiova, jucând din nou în divizia a doua a României. În vara lui 2014 a plecat la Năvodari.
În 2015 a fost achiziționat de Vitorul, echipa deținută și antrenată de cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi. Geniul fotbalist al lui Hagi l-a transformat pe Ganea dintr-un mijlocaș stânga într-un fundaș stânga modern. La constănţeni, Ganea a făcut un mare progres, fiind convocat și la naţionala României.
Performanțele sale nu au trecut neobservate, așa că Athletic Bilbao l-a transferat în ianuarie 2018, lăsându-l împrumutat la Viitorul pentru încă șase luni. Revenirea în Țara Bascilor în 2018 nu a fost ceea ce se aștepta. A jucat doar două meciuri și șase luni mai târziu a fost împrumutat la Numancia, echipa din liga secundă a Spaniei. În 2019 a revenit la Athletic, dar din nou nu și-a găsit un post și a fost împrumutat pentru șase luni la Vitorul. În vara lui 2020 a fost eliberat de contract și Aris l-a achiziționat, rămânând doi ani la Salonic.
Îi urăm bun venit lui Christian în familia Panathinaikos!"
Cristi Ganea a devenit la șaselea jucător român din istoria lui Panathinaikos, după Doru Nicolae, Dănuț Lupu, Erik Lincar, Lucian Sănmărtean și Dumitru Mitu. El a fost dorit și de Rapid, dar a preferat să rămână în Grecia.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Reacție vehementă despre posibilitatea transferului lui Dorin Rotariu la FCSB: "Exclus!"
ACUM 3 ORE