MARCA a informat că românul va părăsi Athletic Bilbao la sfârștiul sezonului și nu are nicio șansă să mai prindă timp de joc în actuala stagiune din cauza concurenței mari pe postul de fundaș stânga. Acolo joacă constant Yuri Berchiche și Mikel Balenziaga.
Ganea va rămâne astfel doar cu două meciuri în care a îmbrăcat tricoul celor de la Bilbao, ambele în prima parte a sezonului din Spania: cu Levante în campionat și cu Huesca în Copa del Rey.
Gaizka Garitano a fost foarte clar în ceea ce privește șansele lui Ganea la Bilbao: ”Doar se va antrena cu noi pentru că avem postul de fundaș stânga extrem de bine acoperit”.
Liga Campionilor UEFA
Fratele unui star de la Liverpool, prins în mijlocul haosului de la Paris! Mărturii uluitoare
ACUM O ORĂ

Cristi Ganea, eligibil pentru Athletic Bilbao

Cristi Ganea a fost achiziționat de Athletic Bilbao în vara lui 2018 de la Viitorul Constanța. Fundașul român s-a mutat cu familia ca minor în Spania iar în copilări a jucat la mai multe cluburi din Țara Bascilor, devenind astfel eligibil pentru un transfer la Bilbao, club recunoscut că aduce doar jucători din regiunea respectivă.
Ganea a fost împrumutat de Bilbao la Numancia în returul sezonului trecut și în această primăvară la Viitorul, unde a jucat 10 meciuri în care a marcat o singură dată, cu Academica Clinceni.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM O ORĂ
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 5 ORE