MARCA a informat că românul va părăsi Athletic Bilbao la sfârștiul sezonului și nu are nicio șansă să mai prindă timp de joc în actuala stagiune din cauza concurenței mari pe postul de fundaș stânga. Acolo joacă constant Yuri Berchiche și Mikel Balenziaga.
Ganea va rămâne astfel doar cu două meciuri în care a îmbrăcat tricoul celor de la Bilbao, ambele în prima parte a sezonului din Spania: cu Levante în campionat și cu Huesca în Copa del Rey.
Gaizka Garitano a fost foarte clar în ceea ce privește șansele lui Ganea la Bilbao: ”Doar se va antrena cu noi pentru că avem postul de fundaș stânga extrem de bine acoperit”.
Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi, la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
ACUM 35 MINUTE

Cristi Ganea, eligibil pentru Athletic Bilbao

Cristi Ganea a fost achiziționat de Athletic Bilbao în vara lui 2018 de la Viitorul Constanța. Fundașul român s-a mutat cu familia ca minor în Spania iar în copilări a jucat la mai multe cluburi din Țara Bascilor, devenind astfel eligibil pentru un transfer la Bilbao, club recunoscut că aduce doar jucători din regiunea respectivă.
Ganea a fost împrumutat de Bilbao la Numancia în returul sezonului trecut și în această primăvară la Viitorul, unde a jucat 10 meciuri în care a marcat o singură dată, cu Academica Clinceni.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Fotbal
Cum a devenit Xavi favoritul numărul unu la banca Barcelonei. Laporta a ridicat "blocada"
ACUM O ORĂ
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 2 ORE