Săpunaru, care are 36 de ani, nu ia în considerare o întoarcere în România. După ce a anunțat că își va rezilia contractul cu Denizlispor săptămâna trecută, fiind căpitanul echipei, fundașul și-a găsit o nouă echipă. Deși s-a speculat că va reveni în Liga 1 la Rapid, Săpunaru a ales tot Turcia: el va reveni la fosta sa echipă, Kayserispor, pentru care a evoluat între 2017 și 2019 în 59 de partide.
Presa turcă a informat că Săpunaru s-a înțeles deja cu cei de la Keayseri pentru un contract până la sfârșitul sezonului. După ce va efectua vizita medicală, transferul va fi făcut oficial.
Săpunaru va avea o misiune dificilă. Kayserispor este pe ultimul loc în Turcia și are cea mai slabă apărare: a primit 42 de goluri în această stagiune, acumulând doar 10 puncte în 17 etape.
Liga Campionilor UEFA
Fratele unui star de la Liverpool, prins în mijlocul haosului de la Paris! Mărturii uluitoare
ACUM 35 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/01/12/2751446.jpg

Săpunaru, în planurile lui Mirel Rădoi

Săpunaru nu este capitol încheiat. El e pus pe listele noastre de monitorizare, vom vorbi cu el și-l vom întreba ce părere mai are. E greu de convins pentru că nu știu dacă poate fi convocat în urma evoluțiilor de la echipa de club. Voi încerca să-l întorc. La fel cum voi încerca să-l conving și pe Pintilii să nu renunțe. La un meci cu Islanda ai nevoie de un Pintilii și 45 de minute. Vom vedea, în urma parametrilor cât poate juca, dacă va fi cazul”, a declarat Mirel Rădoi la Digi Sport luna trecută.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM O ORĂ
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 4 ORE