Cristian Romero s-a alăturat colegilor din echipa naționalei Argentinei, fiind convocat de către selecționerul Lionel Scaloni pentru ultimele două partidei din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar. Fundașul celor de la Tottenham a fost convocat pentru partidele cu Venezuela și Ecuador, în ciuda suspendării primite de la FIFA, după scandalul care a dus la abandonarea suspendarea partidei dintre Brazilia și Argentina, din septembrie 2021.
Sergio Romero și Giovanni Lo Celso de la Tottenham, dar și Emiliano Buendia și Emiliano Martinez de la Aston Villa, au fost sancționați de FIFA, după ce au încălcat protocolul Covid-19. În luna septembrie, cetățenii străini care voiau să intre în Brazilia, dar s-au aflat în Regatul Unit cu 14 zile înainte de sosire, nu puteau intra în țară.
Cei patru jucători au fost acuzați că au transmis informații false autorităților din Brazilia. Partida dintre Brazilia și Argentina a fost întreruptă după doar 5 minute, atunci când autoritățile braziliene au pătruns pe teren. Partida nu s-a mai reluat, iar jucătorii în cauză au primit patru etape de suspendare.
Bundesliga
Borussia Dortmund a anunțat că se desparte de antrenorul Marco Rose
ACUM 40 MINUTE
Citește și:

Argentina a făcut apel și speră ca suspendarea să se reducă

Federația din Argentina a făcut apel la FIFA și speră ca suspendarea să fie redusă la o singură etapă. Astfel, dacă decizia va fi în favoarea Argentinei, Cristian Romero va putea evolua în ultima partidă, cea din Ecuador. În cazul în care decizia nu se va schimba, Romero nu va juca, iar călătoria sa până în America de Sud ar fi o pierdere de timp, lucru care i-ar nemulțumi pe cei de la Tottenham.
Fundașul argentinian a lipsit deja trei luni, după o accidentare pe care a suferit-o chiar în pauza internațională, în timp ce în luna septembrie a ratat două meciuri, după ce a trebuit să intre în carantină în Croația, după partida suspendată din Brazilia.
Argentina este deja calificată la Cupa Mondială din Qatar. Cu două partide înainte de finalul preliminariilor, câștigătoarea Copa America 2021 se află pe locul 2, cu 35 de puncte, în timp ce Brazilia este lider în America de Sud, cu 39 de puncte.
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
CSA Steaua a cerut la TAS suspendarea barajului de promovare în Liga 1! FRF, dată în judecată
ACUM O ORĂ