La sfârșitul lunii septembrie, Sepsi Sf. Gheorghe l-a dat afară pe Leo Grozavu după o serie de 9 partide fără victorie în Liga 1. Pe lista covăsnenilor pentru a-i lua locul antrenorului de 54 de ani au fost, în ultimele zile, Nicolae Dică, Walter Zenga, Ladislau Boloni și Costel Gâlcă.
După ce aceste variante au picat rând pe rând, șefii lui Sepsi au început discuțiile cu Cristiano Bergodi. Potrivit GSP, italianul este aproape de a semna cu gruparea din Covasna, oficialii clubului acceptându-i deja mai multe condiții.
Fostul tehnician al Universității Craiova va veni, cel mai probabil, la Sf. Gheorghe alături de antrenorul secund Luigi Ciarlatini și de preparatorul fizic Ionel Colonel.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Messi vs Lewandowski, duel mondial între trecutul și prezentul Barcelonei
ACUM 29 MINUTE

"Ne dorim un antrenor care să cunoască Liga 1"

Președintele celor de la Sepsi a confirmat în această dimineață faptul că negocierile sunt aproape de a se finaliza cu succes, explicând și de ce clubul i-a refuzat pe unii antrenori care s-au arătat interesați să preia echipa.
"Probabil astăzi vom pune antrenor. Ne bucurăm că am avut timp de gândire, că nu a fost nevoie să ne grăbim. Ne onorează faptul că la Sepsi au ajuns nume ca Yaya Toure, Panucci, chiar și Ursea, însă noi ne dorim un antrenor care să cunoască Liga 1.
Vrem pe cineva care să-i știe pe jucătorii lui Sepsi, cu toate că ne onorează interesul acestor antrenori vizavi de clubul nostru. Vă repet, acum nu e nimic sigur, dar probabil că în cursul zilei se va rezolva", a declarat Cornel Șfaițer.
Fotbal
FIFA a dat verdictul în cazul "golului fantomă" al lui Ronaldo. Decizia luată de forul mondial
ACUM 39 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Bale, ieșire nervoasă la finalul partidei dintre Țara Galilor și Anglia! Ce a făcut starul galez
ACUM O ORĂ