Săptămâna trecută s-au împlinit doi ani de la unul dintre cele mai celebre reuşite din istorie. Ronaldo şi Real Madrid au venit la Torino pentru confruntarea din sferturile Champions League, iar madrilenii au reuşit un adevărat recital, impunându-se cu 3-0.
A doua reuşită a meciului a fost o capodoperă, Ronaldo marcând pentru trupa din capitala Spaniei printr-o foarfectă perfect executată. Buffon şi-a adus aminte de acele momente şi a recunoscut că frustrarea a fost înlocuită de un sentiment de uimire, conştient că a asistat la ceva unic.
"În acel meci, Ronaldo a înscris probabil cel mai frumos gol din istorie, din foarfecă. În primele 25 de secunde după acea reuşită m-am simţit extrem de frustrat. Apoi, m-am gândit la cât de frumos a fost acel gol. În ciuda faptului că a înscris împotriva noastră, mi-am dat seama că a făcut ceva incredibil. La final, când am ieşit de pe teren, mă aflam lângă el. L-am întrebat: "Cristiano, câţi ani ai?". S-a uitat la mine şi mi-a răspuns, cu acel zâmbet al lui în colţul gurii: "33, nu e rău deloc, nu?". Amândoi am început să râdem", şi-a amintit Buffon, într-o emisiune televizată.
Tenis
Halep și-a strâns echipa și a făcut anunțul privind retragerea! "Sunt all-in!"
09/04/2020 LA 04:18
Acea partidă de la Torino a cântărit decisiv în transferul ulterior al lui Ronaldo la Juventus. Asta pentru că fanii bianconerilor au găsit puterea să îl aplaude pe CR7, chiar dacă acesta a anulat orice şansă de calificare a "Bătrânei Doamne" în careul de aşi al competiţiei. Faptul că a fost tratat cu atât de mult respect de suporterii adverşi l-a impresionat pe CR7, care în vara aceea a ales să se despartă de cea mai titrată echipă din istorie în Cupa/Liga Campionilor. La mutare a contat fără îndoială şi modul în care viitorii colegi l-au tratat, jucătorii bianconerilor fiind la rândul lor extrem de diplomaţi şi felicitându-l pentru performanţa impresionantă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM O ZI
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
IERI LA 11:40