Chilianul Rodrigo Tello a jucat 7 ani la Sporting, iar în 2001 era în primul 11 când Boloni la adus la antrenamente pe Cristiano Ronaldo, un puști de doar 17 ani care nu se temea de nimic.
Avea o mentalitate total diferită față de alți puști de 17 ani. Dacă jucam tenis de picior era cel mai bun, dacă înotam eram cel mai bun, când eram la sală ridica cele mai multe greutăți. Nimeni și nimic nu îi stătea în cale. Ambiția lui este comparabilă cu cea a lui Michael Jordan - Rodrigo Tello pentru Abola

Slideshow

Cristiano Ronaldo la Juventus

22 imagini

Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29
În primul an ca profesionist la Sporting, Cristiano Ronaldo a marcat 5 goluri ți a dat 5 pase de gol, iar în vara lui 2003 Sir Alex Ferguson l-a adus la Manchester United. A urmat o carieră cu 5 Baloane de Aur, 5 trofee Champions League și titlul european în 2016 cu naționala Portugaliei. Rodrigo Tello crede că Ronaldo ar putea fi bun la orice sport.
Mă bucur că am avut onoarea să fiu coechipier cu un asemenea sportiv. Este genul de om care poate să facă orice și o face foarte meticulos. Antrenamentele lui sunt întotdeauna mai complicate și face totul pentru a putea deveni cel mai bun - Rodrigo Tello pentru Abola

Transformarea lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și-a modificat viața pentru a putea să se recupereze după efort mai bine și mai rapid. La 35 de ani, portughezul de la Juve are 6 mese pe zi și doarme de cinci ori pe zi în reprize de 90 de minute. Nu e de mirare că forța sa fizică pare că nu suferă din cauza înaintării în vârstă, iar antrenamentele de rugby pentru o flexibilitate mai bună îl ajută să continue cursa sa către trofee. Are 32 până acum!

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06