La 34 de ani, Cristiano Ronaldo se poate lăuda cu o mulțime de trofee obținute în carieră. La nivel de club, Cristiano a câștigat titlul în 3 țări diferite și a cucerit UEFA Champions League de 5 ori. Individual a câștigat de 5 ori Balonul de Aur.
Cu naționala, Ronaldo a avut de a semenea succes. A câștigat Campionatul European din 2016 și Liga Națiunilor. Însă nu și un titlu mondial, cel mai prestigios trofeu la nivel de națională.

Confesiunea lui Cristiano

Premier League
Mama lui Ronaldo, încrezătoare că fiul starului va ajunge la fel de mare! Unde vrea să-l vadă jucând
ACUM O ORĂ
În ciuda eforturilor lui Cristiano Ronaldo, Portugalia nu s-a apropiat deloc de câștigarea Mondialului. Cel mai aproape a fost la prima ediție la care a evoluat, în 2006, când Portugalia a pierdut finala mică a competiției.
Colegul său de la Juventus, Danilo, a dezvăluit că Ronaldo i s-a confesat, mai în glumă, mai în serios, că ar fi reușit să câștige de mai multe ori Campionatul Mondial dacă era de altă naționalitate!
Îl cunoșteam de la Real Madrid și a fost plăcut să mă revăd cu el la Juve. Pe lângă calitatea sa grozavă, Ronaldo are o atenție la detalii care justifică rezultatele pe care le-a reușit. Mi-a și spus că dacă ar fi jucat pentru Brazilia, am fi câștigat încă 5 cupe mondiale
Premier League
Ronaldo, cel mai bine plătit fotbalist din lume! Doar 3 sportivi câștigă mai mult din publicicitate
ACUM 6 ORE
Fotbal
5 fotbaliști de peste 35 de ani care fac furori în fotbalul mare
ACUM 8 ORE