Ronaldo a declarat în 2016 pentru BT Sport: ”Sunt mulți jucători cu potențial. Cum ar fi Martin Odegaard de la Real Madrid de exemplu. Încă este tânăr, la doar 16 ani, dar se poate vedea că este foarte talentat. Ede Hazard este alt exemplu, Memphis Depay e și el bun. De asemenea, Paul Pogba și Neymar”.

Martin Odegaard

Odegaard era faimos la acea vreme pentru că semnase pentru Real Madrid la doar 15 ani însă transferul său nu i-a adus și minute multe la prima echipă astfel că progresul său a fost unul lent. Norvegianul a fost împrumutat la Heerenveen în 2017 pentru ca apoi să ajungă tot sub formă de împrumut la Vitesse și Real Sociedad. La Sociedad Odegaard și-a regăsit forma în acest sezon și a arătat semne că ar putea ajunge la potențialul despre care vorbea Ronaldo. Încă are 20 de ani așa că timpul este de partea sa.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 5 ORE

Eden Hazard

Hazard a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Chelsea dar și unul dintre cei mai buni din Premier League până să ajungă la Real Madrid în vara lui 2019. Însă accidentările i-au pus probleme belgianului care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în Spania. Hazard are acum 29 de ani iar cel mai probabil cea mai bună formă a sa a fost atinsă deja. Are nevoie de un sezon extraordinar în La Liga pentru a confirma așteptările.
https://i.eurosport.com/2019/12/07/2731578.jpg

Memphis Depay

De la Memphis Depay așteptările erau uriașe când a semnat cu Manchester United însă lucrurile nu au mers cum trebuie pentru olandezul care a primit chiar tricoul cu numărul 7 la Manchester United, cel purtat în trecut de nume precum George Best, David Beckham sau chiar Cristiano Ronaldo. Această presiune nu a ajutat cu siguranță iar Rooney a afirmat că Depay era prea tânăr la acea vreme. Depay a părăsit în cele din urmă Old Trafford în 2017 pentru a merge la Lyon, unde a impresionat în ultimele sezoane. El a devenit între timp și titular de bază în naționala Olandei iar la 26 de ani are destul timp pentru a-și pune amprenta pe lumea fotbalului.

Paul Pogba

Pogba juca pentru Juventus când Ronaldo l-a menționat și doar câteva luni mai târziu el s-a întors la Manchester United, clubul unde a crescut. Cariera francezului nu a mai fost însă la fel de strălucitoare pe Old Trafford, cu toate că Pogba ar putea argumenta că nu a avut aceiași colegi de calitate la United precum la Juventus sau la naționala Franței, cu care a cucerit titlul mondial în 2018. În continuare nu este exclus un transfer al francezului la Real Madrid, unde este dorit de compatriotul său, Zinedine Zidane.

Neymar

Neymar, ultimul jucător de pe lista lui Ronaldo ar putea fi considerat și cea mai mare dezamăgire având în vedere potențialul și talentul uriaș al brazilianului. Neymar câștigase Champions League cu Barcelona în sezonul de dinainte de comentariile lui Ronaldo însă în următorii ani performanțele sale nu au fost unele notabile. Sigur, el rămâne cel scump transfer din istoria fotbalului fiind achiziționat pentru 220 de milioane de euro de PSG însă mutarea nu a avut efectul dorit. PSG este în continuare fără Champions League iar Neymar s-ar putea să nu fie nici măcar cel mai bun jucător de la campioana Franței, avându-l coleg pe Kylian Mbappe.
https://i.eurosport.com/2020/05/29/2825297.jpg
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 9 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 9 ORE