Portugalia a învins Luxemburg în preliminariile EURO 2020 cu scorul de 3-0. În partida desfășurată pe stadionul Jose Alvalade din Lisabona, în dreptul portughezilor au marcat Bernardo Silva (Manchester City, minutul 16), Cristiano Ronaldo (Juventus, minutul 65) și Goncalo Guedes (Valencia, minutul 89).
Pentru Ronaldo, golul înscris în poarta primei reprezentante a Luxemburgului a reprezentat mai mult decât avantajul de 2-0 pentru gazde. Portughezul a înscris golul cu numărul 699 al carierei și cel cu numprul 94 pentru națională. Atacantul lui Juventus a înscris de-a lungul timpului cinci goluri pentru Sporting, 118 pentru Manchester United, 450 pentru Real Madrid, 32 pentru Juventus și 94 pentru Portugalia.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 2 ORE

Cristiano Ronaldo, performanță cu repetiție în același loc

În ultimele cinci apariții pentru naționala Portugaliei, Cristiano Ronaldo a înscris nouă goluri. Portughezul în vârstă de 34 de ani este fără îndoială de neoprit, însetat de performanță, iar recordurile nu se vor opri aici. Dacă borna golurilor marcate în întreaga carieră mai are de așteptat până să fie întrecută, Ronaldo nu are rival când vine vorba de eficiență la naționala Portugaliei, cel puțin în Europa.
Chiar dacă recordul absolut este deținut de Ali Daei (Iran), cu 109 goluri înscrise pentru națională, în Europa, Ronaldo este liderul, cu 94 de reușite. Pe locul secund este Frenc Puskas, cu 84 de goluri, pe locul trei Sandor Kocsis, cu 75, iar pe locurile patru și cinci sunt Miroslav Klose și Gerd Muller, cu 71, respective 68 de reușite. Un alt aspect important legat de golul marcat de Ronaldo cu Luxembrug este că portughezul a înscris și primul gol al carierei tot pe stadionul Jose Alvalade din Lisabona.
https://i.eurosport.com/2019/10/12/2694593.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23