Juventus a anunțat vineri seară, pe site-ul oficial, că portughezul Cristiano Ronaldo a fost negativ la ultima testare de COVID-19 efectuată. Prin urmare, Cristiano Ronaldo poate ieși din izolare după 19 zile și să revină la antrenamentele lui Juventus. Starul portughez din echipa lui Pirlo a fost testat de trei ori pozitiv pentru coronavirus și a ratat unul dintre cele mai importante meciuri, cel cu Barcelona, în care îl întâlnea pe rivalul lui direct, Lionel Messi.

Fotbal
Jorge Jesus: "Maradona iubea fotbalul. Ronaldo are puțin din această pasiune, Messi nu are deloc!"
01/12/2020 LA 09:00

Din cauza testelor pozitive, starul portughez a ratat meciurile cu Crotone, 1-1, Dinamo Kiev, 2-0, Verona, 1-1, și Barcelona, 0-2. Următorul meci al lui Juventus este programat duminică, de la ora 16:00, la Spezia. Cel mai probabil, Cristiano Ronaldo va fi în lotul lui Andrea Pirlo, însă rămâne de văzut dacă va putea evolua, având în vedere că nu s-a antrenat în ultimele trei săptămâni.

Cristiano Ronaldo revine la antrenamentele lui Juventus

Inițial, portughezul a fost testat pozitiv pentru coronavirus pe 13 octombrie. La acel moment, Federația Portugheză de Fotbal a anunțat că Ronaldo a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, cu o zi înaintea meciului cu Suedia, din Liga Națiunilor. Cristiano Ronaldo a fost singurul jucător al naționalei Portugaliei depistat cu coronavirus la ultimul test efectuat.

Apoi, pe 22 octombrie a fost din nou testat, însă tot pozitiv. Portughezul a mai făcut un test chiar în ziua de dinaintea meciului cu Barcelona, sperând că va putea reveni rapid în lot și va putea intra pe teren pentru a lua parte la partida din UEFA Champions League, pe care italienii au cedat-o cu scorul de 0-2.

Fotbal
Marca a găsit 3 mari controverse pe listele pentru FIFA Best. Cine e în plus şi ce gafe s-au comis
25/11/2020 LA 13:43
Serie A
Pleacă Ronaldo? Anunțul oficial făcut de Juventus
22/11/2020 LA 17:48