Juventus a anunțat vineri seară, pe site-ul oficial, că portughezul Cristiano Ronaldo a fost negativ la ultima testare de COVID-19 efectuată. Prin urmare, Cristiano Ronaldo poate ieși din izolare după 19 zile și să revină la antrenamentele lui Juventus. Starul portughez din echipa lui Pirlo a fost testat de trei ori pozitiv pentru coronavirus și a ratat unul dintre cele mai importante meciuri, cel cu Barcelona, în care îl întâlnea pe rivalul lui direct, Lionel Messi.
Din cauza testelor pozitive, starul portughez a ratat meciurile cu Crotone, 1-1, Dinamo Kiev, 2-0, Verona, 1-1, și Barcelona, 0-2. Următorul meci al lui Juventus este programat duminică, de la ora 16:00, la Spezia. Cel mai probabil, Cristiano Ronaldo va fi în lotul lui Andrea Pirlo, însă rămâne de văzut dacă va putea evolua, având în vedere că nu s-a antrenat în ultimele trei săptămâni.
Cupa Mondială FIFA
Fernando Santos, nemulțumit de gestul lui Cristiano Ronaldo! "Chiar nu mi-a plăcut deloc"
ACUM 9 ORE

Cristiano Ronaldo revine la antrenamentele lui Juventus

Inițial, portughezul a fost testat pozitiv pentru coronavirus pe 13 octombrie. La acel moment, Federația Portugheză de Fotbal a anunțat că Ronaldo a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, cu o zi înaintea meciului cu Suedia, din Liga Națiunilor. Cristiano Ronaldo a fost singurul jucător al naționalei Portugaliei depistat cu coronavirus la ultimul test efectuat.
Apoi, pe 22 octombrie a fost din nou testat, însă tot pozitiv. Portughezul a mai făcut un test chiar în ziua de dinaintea meciului cu Barcelona, sperând că va putea reveni rapid în lot și va putea intra pe teren pentru a lua parte la partida din UEFA Champions League, pe care italienii au cedat-o cu scorul de 0-2.
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM 15 ORE
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
IERI LA 14:38